OBRADOVALA ĆERKU TARU ZA TREĆI ROĐENDAN: Ana Nikolić kupila konja vrednog osam hiljada evra!

Ana Nikolić kupila je konja vrednog 8.000 evra! Pevačica je odlučila da obraduje ćerku Taru za treći rođendan i pokloni joj ovu plemenitu životinju.

Nikolićeva je po preporuci otišla u jednu ergelu u blizini Šimanovaca i tamo izabrala belog konja sa pegicama.

- Ana je ranije redovno odlazila na Beogradski hipodrom da jaše, ali je poslednjih godina skroz zapostavila taj svoj hobi. Pošto sada zbog korone nema nastupe, rešila je da ponovo nađe vremena za druženje sa konjima. Ide na jahanje kad god nije u gužvi i pokušava da ljubav prema tim životinjama prenese i na Taru. Tako su nedavno zajedno bile u ergeli kod Šimanovaca i Ani je za oko zapao jedan beli konj - priča dobro obavešteni izvor i nastavlja:

- I Tari se ta životinja veoma dopala i odmah je pitala mamu da li mogu da je vode kući. Ana se samo nasmejala, a onda joj je palo na pamet da bi mogla da kupi konja i pokloni ga Tari za treći rođendan, koji je u ponedeljak. Pozvala je Rastu i upitala ga šta misli o tome i njemu se dopala ideja.

Nikolićeva je ponovo sutradan otišla do ergele kako bi utanačila sve oko kupovine novog ljubimca.

- Vlasnik ergele joj je rekao da konj vredi 8.000 evra i da će morati da plaća mesečno održavanje i hranu. Pokazao joj je štalu i prostor za jahanje. Ana je rekla da će često dolaziti sa ćerkom na jahanje. Tara je presrećna što je dobila novog ljubimca i stalno traži da ga mazi - objašnjava sagovornik.

Inače, poznata pevačica je i ranije dosta novca davala za kupovinu životinja.

- Ana i Rasta su pre četiri godine kupili pomeranca u vrednosti oko 7.000 evra. Pas je posle razvoda ostao kod Raste i Tara se redovno igra s njim kad god dođe kod tate - objašnjava izvor.

Izvor: Kurir.rs
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još