PIJAN MOLIO ŽENU ZA OPROŠTAJ: Marko Janjušević stavio tačku na glasine!

Nakon završetka "Zadruge 3", dešavanja u životu Marka Janjuševića Janjuša i dalje intrigiraju javnost.

Šuška se da je zadrugar koji je u rijalitiju započeo vezu sa Majom Marinković, pijan išao kod supruge Ene i molio je da mu oprosti, a ona je zapretila policijom da se skloni sa njenog praga.

- Napravio je pravi skandal, Nakon izlaska iz "Zadruge" bio je kod brata, ali se nadao da će ga žena primiti nazad. Pošto je popio, teturajući se, došao je na vrata, počeo da zvoni i lupa usred noći dozivajući Enu. Ona je ubrzo otvorila vrata da ne bi probudio komšiluk, a on je počeo da kuka i moli da ga primi u kuću. "Kajem se Ena, kraljice moja, molim te, oprosti mi ako možeš", govorio je Janjuš, a ona mu je kratko odgovorila: "Marš, klošaru pijani! Makni se sa vrata inače ću da zovem policiju! Neka te Maja sad primi, a na sudu ćeš tek videti. Nemaš ti više ni stan ni taj prljavi honorar." Nakon toga je zalupila vrata, a on je ostao ispred - ispričao je dobro upućeni izvor.

Janjuš se oglasio na ovu temu, tvrdeći da se to uopšte nije desilo.

- To naravno nije istina! Nije se desilo ništa tome slično. I dalje stojim pri svom stavu da ne pričam o porodici, te neću više ništa reći o tome što ste me pitali. Hvala na razumevanju - kratko je rekao košarkaš.

Izvor: Telegraf.rs/Pink/Svet
Foto: mali_janjus/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.