NEMA NIŠTA PROTIV: Marina Tucaković otkrila da bi podržala legalizaciju prostitucije!

Tekstopisac Marina Tucaković je iznela javno svoj stav o seksualnom vaspitanju i istakla da takav predmet ne treba da se nađe u školama, već da se uči kod kuće.

Marina misli da svaki roditelj treba da se posveti svom detetu i sa njim razgovara otvoreno o ovoj temi.

- Deca treba da uče koju zaštitu da koriste kada krenu da stupaju u seksualne odnose, ali nisam za to da se u škole uvede takav predmet. Roditelji treba da vaspitavaju decu, a to uključuje i sve razgovore na temu seksa. Suvišno bi bilo uvoditi takav predmet u škole. Već imaju dosta raznih predmeta koji im inače ničemu neće služiti kada završe školovanje - rekla je Marina.

Tucakovićeva je zatim progovorila o temi koja je za naše podneblje još uvek tabu, pa otkrila da bi podržala legalizaciju prostitucije.

- Prostitucija je zanimanje kao i svako drugo, otkako je sveta i veka. U mnogim evropskim zemljama je takav način zarade legalizovan zakonom. Bilo bi sigurnije za mnoge osobe u Srbiji koje se time bave, kada bi sve bilo uređene zakonom. Sve u svemu, podržala bih legalizaciju prostitucije i sasvim su mi okej žene koje se time bave. Činjenica je da je prostitucija i te kako prisutna na našim prostorima - ispričala je Tucakovićeva.

Izvor: Telegraf.rs/Informer
Foto: marina.tucakovic/Instagram

Pogledajte još