BIĆU SVE GORI I GORI, JA SAM U RIJALITIJU 80 POSTO GLUMIO: Branislav Radonić otkrio planove za budućnost (VIDEO)

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Darka Tanasijevića, juče u emisiji "Narod pita", imali su bivši učesnici "Zadruge 3", Branislav Radonić Brendon, Nikola Orozović i Marko Đedović.

U program se uključila i gledateljka Nada iz Ćuprije.

- Izgleda da su gosti izgubili kontakt sa realnošću. Pozdravila bih Orozovića i rekla bih da on nije za to. Ja pamtim Brendona kad je bežao iz rijalitija. Đedović je enigma, dvosmerna ulica. Naziva ćerku iz pakla, pa pravda majku koja ide na more. Brendon mi je bio jako pozitivan, ali me razočarao. On što radi stavlja na pijedestal. On je "ja pa ja", a takvi nisu za saradnju. Sklonite se u stranu, Orozoviću. Vi ste se sve vreme branili, prekinite da se pravdate.Gosti imaju iskrivljenu sliku stvarnosti. Đedović je sve dao da stane Anabelinu stranu. Ja se Anabele sećam iz rijalitija, kad je bila sa Mladenom,to nije trebala posle svega sa mužem. Kada će Brendon da bude onaj stari? - govorila je gledateljka.

- Biću sve gori i gori. Tako sam odlučio, tako mi se dopada. Nikola mi je obećao da će se moliti za mene. Ja radim kako želim, lepo mi je. Ja sam 80% glumio, ne bi li se zabavio. Ove godine sam odlučio da se tako ponašam. Vreme je bilo da se ljudi naviknu kako ja radim. Odlučio sam da se ponašam bizarno, onako kako ne bi sigurno u spoljnom svetu - rekao je Brendon.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još