Donacija kompanije Zepter bolnici u Novom Pazaru

Kompanija Zepter International Srbija nastavlja da posluje odgovorno i pruža podršku institucijama i stanovništvu koji su najviše pogođeni korona virusom. Situacija sa kojom se suočavamo proteklih meseci dosta je promenila način funkcionisanja ljudi u svim sferama života. Svesni ovog problema, kompanija Zepter donirala je Zepter proizvode i pulsne oksimetre Opštoj bolnici u Novom Pazaru u vrednosti od 11.500 €, u cilju podrške naporima za sprečavanje širenja bolesti Covid-19.

Kompanija Zepter International navedenoj ustanovi donirala je Zepter proizvode koji se mogu direktno primeniti u okviru preventivnih mera za suzbijanje širenja virusa:

1. Therapy Air iOn - prema podacima expertentesten.de najbolji prečišćivač vazduha na globalnom tržištu, koji sa 99,99% efikasnosti prečišćava vazduh od bakterija i virusa u zatvorenim prostorijama i svojim negativnim jonima doprinosi jačanju imunog sistema. Therapy Air iOn poseduje sertifikat da je uređaj koji ima filtere visokih performansi koji eliminišu najmanje čestice kao što su fina prašina, bakterije, buđ i virusi. Ovo je konkretno potvrđeno za mikroorganizme koji se prenose preko takozvane kapljične infekcije (primer SARS-CoV-2, odnosno korona virus).

2. Bioptron - medicinski aparat koji je godinama na svetskom tržištu lider u svetlosnoj terapiji sa višestrukom primenom. Bioptron je sertifikovan, klinički ispitan, širom sveta priznat i registrovan medicinski aparat, koji efikasno ojačava i optimizuje imuni sistem, što je između ostalog posebno značajno u borbi protiv bakterija i virusa.

3. Naočare Tesla HyperLight - sa fulerenom C₆₀, ne samo da štite oči od štetnih zraka sunčeve svetlosti, već i od svake vrste veštačkog osvetljenja kojoj smo izloženi u zatvorenim prostorijama. Pozitivno utiču na pažnju, koncentraciju i pamćenje i pomažu u donošenju ispravnih odluka.

U prethodnom periodu, tokom trajanja vanrednog stanja, Zepter International Srbija donirala je i zdravstvenim ustanovama KBC "Dr Dragiša Mišović - Dedinje", Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije "Dr Vukan Čupić", KBC “Zemun” i Opštoj bolnici "Dr Laza K. Lazarević" u Šapcu. Vrednost dosadašnjih donacija iznosi 65 hiljada evra.

Kompanija Zepter i u narednom periodu nastavlja da prati razvoj situacije i svojim društveno-odgovornim aktivnostima pruža doprinos zajedničkoj borbi protiv Covid-19.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.