LUNA ĐOGANI PROKOMENTARISALA FOTOGRAFIJE NA KOJIMA JE MLADEN RADULOVIĆ LJUBI: Poštovala sam i gotivila dotičnog s obzirom na to da je tada bio u vezi s mojom mamom!

Malo nakon što je gostujući u jednoj emisiji Luna Đogani ispričala kako ju je jedan od Anabelinih bivših momaka muvao, ne precizirajući ko je u pitanju, na društvenim mrežama isplivale su Lunine fotografije sa Mladenom Radulovićem, koji ju je na njima ljubio u obraz.

Na konto toga podigla se ogromna prašina, pa se bivša zadrugarka oglasila ističući da je bila maloletna kada su Anabela i Mladen bili zajedno, te da su insinuacije daleko od istine.

- Imala sam 16 godina. Poštovala sam i gotivila dotičnog, naravno s obzirom da je tada bio u vezi sa mojom mamom. Sve ostalo su samo bolesni umovi. Hvala - poručila je Đoganijeva, ali nije se tu zaustavila.

- Priča koju sam ispričala vezano za dotičnog je bila mnogo godina posle toga. I to već nema veze sa nama već sa njim. Slušajte kada neko nešto priča, pa onda donosite zaključke - istakla je ona.

U za sada poslednjem objavljenom storiju na Instagramu ispravila se pa naglasila da je, zapravo, imala 14 godina.

Izvor: Kurir.rs
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.