DRAGANA MITAR ODBRUSILA ANDREANI ČEKIĆ: Nekome je možda potreban rijaliti, a nekome audicije za početak karijere!

Pevačica Anderana Čekić na Tviteru obratila se bivšim rijaliti učesnicima, nazivajući ih "elitnim prostitutkama", napisala je da ne treba da snimaju pesme, a zatim i navela Anu Korać, za koju je, kako izgleda, čula da snima pesmu.

- Smatram da sam dovoljno rekla i ne bih dodatno da reklamiram te devojke. Velika je žalost što uopšte imaju prostora u medijima. Rado istaknem svoje stavove o raznim temama na Tviteru i iza svakog svog stava stojim. Naravno, nije mi strano ni da se našalim na svoj račun - rekla je sada ovim povodom Andreana.

Koraćeva nije ostala dužna Andreani, već joj je žestoko uzvratila prozivkama, a sada su učesnice "Zadruge" Iva Grgurić, Tara Simov i Dragana Mitar promkomentrisale Čekićkin tvit.

- Uz dužno poštovanje gospođe Andreane Čekić, zaista ne bih znala šta da prokomentarišem na ove njene izjave. Ovo sam protumačila kao potencijalnu direktnu prozivku, a ne nameravam da se bavim ni muzikom ni pevanjem i, na kraju, nisam prostitutka - rekla je Iva.

Ne pronalazim se u prozivkama Andreane Čekić, jer nisam elitna prostitutka. Dete od 20 godina i prostitucija ne idu zajedno - tvrdi Tara, koja će kroz nekoliko meseci objaviti album.

Ako elitne prostitutke uspeju da poremete uspeh tako velikim zvezdama, onda te prostitutke imaju ogroman uspeh na muzičkoj sceni, čim pevačice moraju da ih komentarišu - rekla je Dragana i nastavila:

- Bolje bi pevačicama bilo da se pozabave svojim pesmama i budu originalnije kako ne bi dolazile u situaciju da komentarišu druge. Nekome je možda potreban rijaliti, a nekome audicije za početak karijere.

Izvor: Alo.rs/Telegraf
Foto: dragana_mitar/Instagram

Pogledajte još