SUPRUGA RAJKA DUJMIĆA PROGOVORILA O JUČERAŠNJEM DANU: Hteli smo taj dan da provedemo zajedno

Supruga proslavljenog muzičara Rajka Dujmića, Snežana ispričala je šta se dogodilo juče posle podne kada je njen muž sleteo s puta i zadobio teške povrede.

Ona je navela da je 29. jul u njihovom braku veoma važan datum jer su se tačno tada - pre 38 godina - upoznali.

Poznati hrvatski muzičar, podsetimo, teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Ravne Gore. On se odatle vraćao u Stari Laz, gde je sa suprugom Snežanom boravio "odmarajući se u oazi koja im već godinama donosi utočište i mir".

Dujmić je upravljao automobilom marke "folksvagen tiguan". Supruga ovog hrvatskog autora, koji je bio vođa benda "Novi fosili", ispričala je da su se oni tog 29. jula pre 38 godina upoznali i da su od tada do danas "zajedno u svemu".

- Rajko je sa sinom Tinom pre podne došao u Stari Laz, gde sam boravila od pretprošle nedelje zbog radova na apartmanu. Budući da smo se 29. jula upoznali, hteli smo taj dan da provedemo zajedno, pa ga je Tin dovezao iz Zagreba i nas troje smo ručali u vikendici - navela je Snežana.

Tokom poslepodneva Tin je krenuo nazad za Zagreb, a Rajko je svojim automobilom otišao u Ravnu Goru kako bi supruzi kupio poklon, a veče je trebalo, kako je dodala, da provedu u Delnicama na večeri.

Nažalost, pri povratku u Stari Laz, Rajko Dujmić sleteo je s puta u ulici Kosa 30 u Ravnoj Gori. Komšije su odmah dotrčale i pozvale hitnu pomoć kao i policiju, a potom je policijski poziv upućen i Snježani. Kada je stigla na mesto nesreće, od okupljenih ljudi je saznala da je Rajko do dolaska hitne pomoći bio pri svesti. Usled otvaranja vazdušnih jastuka u automobilu, Dujmiću su slomljena dva rebra, a pretrpeo je tokom nesreće i težak udarac u glavu.

Kada je Snježana stigla na mesto nesreće, Rajko je već bio na putu prema bolnici u Rijeci, gde su ga smestili na odeljenje intenzivne nege. Tokom vožnje prema bolnici na Sušaku, Dujmić je pao u komu.

- Lekari su mi rekli da je u komi jer ima krvarenje na mozgu. Preduzeli su sve što mogu - priča ona i dodaje da je Rajko noćas operisan.

Kaže i da je iz razgovora s meštanima Ravne Gore saznala da je moguće da je Rajka u vožnji zaslepilo jako sunce, što će se znati nakon policijskog izveštaja. Službeni nalaz o uzrocima nesreće još se čeka pa će se tek nakon policijskog uviđaja i izveštaja znati šta se zaista dogodilo tokom kobne vožnje.

Izvor: Gloria.hr
Foto: CROATIA RECORDS-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.