POSLE "J" NEMA KAJANJA, MISLIM DA NE UME NI DA PIŠE: Mirko Gavrić ne može da smisli Lunu Đogani, bivši zadrugar opleo po pevačici!

Neprijateljstvo i stare svađe iz rijalitija ne završavaju se ni nakon što je "Zadruga 3" gotova. Mirko Gavrić nikako ne može da svari izdaju od strane svoje bivše velike prijateljice Lune Đogani.

On je i danas u emisiji "Premijera" osuo paljbu po njoj i istakao da više nema šanse da ponovo budu dobri.

Za ono što uradim u životu ne kajem se posle toga, dobro promislim pre nego što uradim nešto. Sve što sam uradio zaslužila je, kako pre tri godine, tako i danas. Nije mi ništa napisala, nema ni potrebe, mislim da ne ume da piše - rekao je Mirko i dodao:

- Posle "j" nema kajanja. Sve u životu što radim, radim iz duše. Moja duša je velika, čista kao nebo, moje srce je veliko. Samo su određeni ljudi koji su nam bili zajednički prijatelji, a koje je ona izgubila u međuvremenu, kao što je i mene, bili u pravu da će i mene dočekati nešto što je dočekalo njih. Samo su oni izgubili, ja nisam. Pogodilo me to što me se tek tako odrekla, mislim povredilo... Više iznenadilo. Rešio sam da posle ovog rijalitija ne pružam prilike više ljudima, zato što sam mnogo puta pružao prilike kojekakvim pojavama u mom životu, ja sam tip koji kapira da svi grešimo, pun sam toleracije i razumevanja, ali mislim da je bilo dosta - istakao je Gavrić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još