MAJA I JANJUŠ JOŠ UVEK SU U VEZI, DRAGANA MITAR IM JE PARAVAN: Lepi Mića raskrinkao prevaru Marinkovićeve i oženjenog košarkaša (VIDEO)

Učesnik brojnih rijalitija Lepi Mića tvrdi da su Maja Marinković i oženjeni košarkaš Marko Janjušević Janjuš i dalje zajedno. Par je, inače, prekinuo aferu po izlasku iz "Zadruge 3", ali Mića tvrdi da to nije istina, te da je trebalo zajedno da odu na Durmitor. Taj "potez", prema njegovim rečima, "pokrivala je" Dragana Mitar.

- Ja sam znao da ta priča ne pije vodu, prvi put je to puklo kad je Vladimir rekao neku ružnu stvar Janjušu i tu je to puklo. Oni koji mu misle sve najgore naziva ih braćom, kumovima. Janjuš koji ga nije znao 7 meseci, rekao mi je da mu je on legao kao brat. On je bio moj prijatelj. Ti si stao na njegovu stranu. Ja sam ti govorio tvoje greške. Janjuš je i dan danas sa Majom u vezi, trebali su da idu na Durmitor, Dragana Mitar ih je pokrivala. Sinoć su bili paparaci koje ste zvali. Dragana Mitar je paravan. Maja i Janjuš su bili zajedno na ručku, ja se kunem u očev grob - rekao je Mića.

- Ja nisam stao ni na čiju stranu u vašem sukobu. Uopšte ne želim da komentarišem. Ne zanimaš me. Hoće ti biti lakše ako kažem da je tako - bio je ironičan Janjuš.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.