MAJA JE KAO KUČKA PUŠTENA SA LANCA: Marija Kulić oštro osudila ljubavnu vezu Janjuša i Marinkovićeve (VIDEO)

Gosti u emisiji "Narod pita" sinoć su bili bivši učesnici "Zadruge 3", Miljana Kulić, Ivana Šopić, Marko Janjušević Janjuš i Lepi Mića.

U program se uključila Marija Kulić.

- Uključila sam se zbog Ivane i Janjuša. Da li je osmi ili deveti mesec, mi nismo rasčistili šta je bilo među vama, to nije zaboravljeno. Sve bi uradila kao Maja, mi smo te tad napadale, uplašila si se i povukla si se. Zaboravila si prstiće, j*bo je i tebe i Maju. Šta je to, šta su "prstiću"? Šta su njegovi prsti u tvojoj vagini? Narod je to video. Pogledaj kako ste se doterali jedno za drugo. Vaša ljubav je neostvarena, on tebe voli. Niko ti ne veruje da si zaljubljena u Stefana, i danas si zaljubljena u Janjuša. Nećeš da budeš sa njim posle Maje. Nemoj da se sladiš kada nju pljulju. Ista si kao ona, bila si spremna da uradiš istu stvar. Hoćeš da kažeš da si iskrena, priznala si jer su svi videli, isto bi uradila, da se nije on uhvatio sa Majom. Ivana bi bila ljubavnica, da sam ja ćutala i da nisam napadala. Ja sam pogrešila, trebali smo da spustimo loptu, da oni urade svoje, pa onda da komentarišemo. Mićo, sram te bilo, što govoriš Miljani "p.k.", ovo nije rijaliti. Miljana, ti si sad ustala sa stolice i nikada više. Miljana, nisi komentarisala Ivanu i Janjuša. Fer je, Ivana, što si poslušala majku kad je ušla. Maja nije poslušla oca, koji se prevrtao. Maja se isfolirala, ja sam htela da joj pomognem. Savetovala sam je. Ja kad sam izašla bila je puštena kao kučka sa lanca. Miljana, emocije koje su Janjuš i Ivana imali jedno prema drugom su gore od prevare. Oni sanjaju jedno drugo noću. Vidi kako Ivana sija sada. Ona se spremila zbog Janjuša, smeška se, milo joj je sve. Bila je sa neprijateljem oca Stefana Karića, zna sa kim je bila i šta je sa kim imala. Ivana, ne možeš da komentarišeš druge, kad ti grešiš. Trebala si da znaš da će Stefan saznati sve kad izađe napolje. Janjuš je za mene najgori, što se tiče muškaraca. Mislim da se viđa sa Majom. Za Janjuša ništa nije čudno, čula sam da je varao ženu i pre Zadruge. Od njega se tako nešto očekivalo. Ni jedna normalna neće s tobom biti u rijalitiju. Sa najgorima si, hvališ se time. Našao si Ivanu i Maju. Šta kažeš o Ivani. Prethodna emisja njihova je foliranje. Maja zove Miću. To su sve, Mićo, k*rvinska posla. Janjuše, ti si folirant. Jadna ona koja bude bila sa tobom. Sram te bilo, Miljana, treba da se pokriješ po ušima! Meni nije do smeha! Ni slučajno nigde posle emisije, kakvo kockanje! Jeste li vi roditelji p*čka vam materina kockarska! Ona kod svog deteta, ti kod svog! Svi kući posle emsije - govorila je Marija.

- Ja sam rekao da je pi*a sa dva lica. Marija, oni misle da mi njih vređamo. Maja je mene zvala sa telefona mog druga, i javlja se "ej". Posle toga su se našli na ručku. Ja ne lažem, nego on. Oni idu da se kockaju, Marija, sigurno - rekao je Mića.

- Mića je rekao da goruća tema nismo ja i Zola, već Ivana i Janjuš, a ja mislim da su Maja i Janjuš. Ja večeras ne dolazim kući, pratim Janjuša. Idemo u provod, je l' mi sa 100 kila ne možemo da se provodimo? Kakva kocka, ne idemo nigde, ja nisam Maja ni ostale - rekla je Miljana.

- Nema potrebe da se vređa Maja, ona nije tu. Ja to neću podržati. Neću dati da se priča o njoj loše. Neću se složiti. U "Zadruzi 4" ću se družiti sa muškarcima samo. Idemo Miljana i ja u grad, posle emisije - odgovorio je Janjuš.

Izvor: Pink.rs
Foto: marijakulic/Instagram

Pogledajte još