IVA GRGURIĆ ISKRENO: Volela bih da imam dete sa Filipom

Iva Grgurić progovorila je o vezi sa Filipom Đukićem, estetskim korekcijama, ali i tome šta joj je pobeda u rijalitiju donela.

Ona je priznala i kada je povećala svoje poprsje.

- Grudi sam radila 2015. godine, planiram jednu korekciju da odradim, jer na moju konstrukciju tela su malene grudi - rekla je Iva.

Sve je takođe zanimalo i da li se čula sa njenim bivšim dečkom Marinkom, o kom je mnogo puta pričala.

- Nisam stvarno, čula sam se sa njegovima, ali sa njim nisam. Ne želim da radim na tome, jer je u srećnoj vezi, bilo je i bezobrazno prema Filipu, iako njemu to ne smeta i zna da treba da završim neke stvari, ali ako stvarno bude vreme pravo da se čujemo, biće, ali još uvek nismo - rekla je.

Grgurićevu je iznenadilo i pitanje o njenoj aferi sa Marijanom Šarićem, te su je pratioci upitali da li se plaši da ode u Hrvatsku, zbog svega što je ispričala o njemu i njegovoj porodici.

- Imala sam strah, odvalio me je šamar realnosti, jer se moram suočiti sa pričom o mojoj prošlosti. Ali kada sam izašla napolje, nikakav uticaj i kontakt, to je bila javna tajna, tako da hvala Bogu, ništa od toga - izjavila je Grgurićeva.

- Da li je Filip i u krevetu magičan? Da li planiraš bebu sa Filipom i da li bi više volela dečka ili curicu? - bila su sledeća pitanja za pobednicu, kada je njen reč o ljubavnom odnosu sa Đukićem.

- Mislim da moj smešak govori više o hiljadu reči. Prvo ću ti reći za dečka ili curicu, htela bih curicu, da bude kao ja, da stvorim jednu malu sebe. Verovali ili ne, ime moje za curicu je bila Mina, i to po jednom filmu, malo je strašan, ali to mi je ostalo zapamćeno. Ali kada sam ušla u zadrugu i upoznala Minu, onda sam rekla da menjam ime. Sa Filipom bih volela da imam dete, ali je još rano, tek kada se ostvarim, da bih mogla da se posvetim tom detetu - kaže Iva.

Izvor: Kurir.rs
Foto: iva_grguric/Instagram

Pogledajte još