Kleo ostaje u Partizanu!!!

BEOGRAD, 27. januar 2011. (Beta) - Centarfor Partizana Kleo dobio je nagradu navijača za najboljeg fudbalera kluba u prošloj godini, a rekao je i da za sada neće napuštati klub.

"Spreman sam i nisam umoran. Ne idem iz Partizana i spreman sam za pripreme. Ne znam šta budućnost nosi", rekao je Kleo, čime su okončana višednevna nagađanja o odlasku rođenog Brazilca u Kinu.

Pravi razlog okupljanja na stadionu Partizana bilo je uručivanje nagrade Kleu za najboljeg igrača u izboru obavljenom na zvaničnom sajtu crno-belih.

"Hvala mnogo svim navijačima na izboru, a hvala i saigračima, jer bez njih ne bi moglo ništa da se uradi. Jako sam radostan i sve što mogu da kažem je - hvala", rekao je Kleo.

Koordinator za sportska pitanja Albert Nadj poželeo je Kleu da nastavi da postiže golove u Partizanu. Na novinarsko pitanje o odlasku, on je samo kratko odgovorio: "Kleo je sve rekao".

Brazilac sa pasošom Srbije dobio je na poklon plaketu i uramljen dres sa svojim imenom. Posetioci sajta biraju najboljeg igrača počev od 2002. godine, kada je priznanje dobio Zvonimir Vukić.
(old_image)
Partizan je danas sklopio i poslovni ugovor sa turskom kompanijom Adžibadem, koja ima lanac bolnica u toj zemlji.

O zdravlju igrača Partizana na pripremama u Antaliji vodiće računa stručnjaci ove kompanije, koja je vodeća u Turskoj kada su u pitanju privatne bolnice. Adžibadem saradjuje sa brojnim nacionalnim sportskim savezima i klubovima u Turskoj.

Ugovor su potpisali generalni sekretar Partizana Darko Grubor i direktor Adžibadema Jalčin Nak. Obojica su izrazila nadu da će se saradnja nastaviti i u budućim godinama.

.

Pogledajte još