IMATI SEKS NA METAR OD SVOG OCA JE ŽIVOTINJSKI, A NE LJUDSKI INSTINKT: Gagiju nije bilo dobro tokom rasprave sa Jelenom Pešić (VIDEO)

Gosti u jučerašnjoj emisiji "Narod pita" bili su bivši učesnici "Zadruge 3", Jelena Pešić i Gagi Đogani.

U program se uključila gledateljka Marija iz Novog Sada koja je ušla u žestoku raspravu sa Gagijem.

- Apsurdno je što večeras sede jedno preko puta drugog, Jelena Pešić, koju smatram najvećim dobročiniteljem porodice Đogani, i Gagi Đogani, koji nju okrivljuje za nervne slomove svoje posrnule ćerke. Gagi bi dao sve na svetu da Luna bar dok spava liči na Jelenu. Jelo, tvoja veličina leži u tome što nisi postala ono sa kim si se izmešala. Ostala si iznad njih. Pokazala si i dokazala da se može ostati dostojanstven, kulturan, da se može biti dobar prema porodici i kada si daleko od nje. Ostala si velika među malim i sitnima. Bolela ih je tvoja lepota, tvoja pesma. Napadali su te što si bila uzdržana, što nisi otkrivala sve o sebi. Jednako je vulgarno ogoliti i telo i dušo. Ti nisi ogolila ni telo ni dušo, jer se čuvaju za nekog bliskog. Imati seks na metar od svog oca je životinjski, a ne ljudski instinkt. Jelo, ti si sve ono što pobednica "Zadruge 3" nije mogla da bude. Ona će uvek ostati pokretna reklama za proizvode za potenciju. Igru su igrali Marko Miljković, tvoj obožavani zet i Luna. Boli me što Đedović nije više opsednut vama, da vas više ogoli do gole kože. Gagi, ti si obukao belo odelo, lepo ti stoji, ali crna ti je duša. I mene si prevario do jednog trenutka. Mislila sam da si kul i divan čovek, dobrica. Onda je ušla Anabela, i ja sam shvatila da si ti najveći prevarant. Počastvovan si što sediš preko puta Jelene. Što si nekima delovao kao dobar čovek, to je što si "muta" mutavi. Na vreme si pretukao ženu? Da li svaki čovek treba da uzme svoju ženu da je oplavi? Ti si se drogirao. Ja ti želim da si živ i zdrav. Svaka ti čast što si pobedio jedan od najvećih poroka. Mozak ti je spržen do nivoa kikirikija i to onog bez ljuske. Ponosan si na ćerku, i kažeš da je ona ugrožava. Tokom njenog odrastanja ti si se drogirao. Gde si bio tad? Ono što je Jelena mogla da uradi sa Lunom, Luni ne bi bilo dobro, to je i ona sama priznala. Jelena to nije uradila, ali ti ne odustaješ od toga da je ona kriva za neke Lunine postupke? Igrali su se Luna i Marko, samo što se on zaigrao. Ja duboko verujem da se Jelena dopala Marku. Marko je mali, jadan i bedan i ne bi smeo da priđe devojci kao što je Jelena. Ona je za njega neosvojiva tvrđava. Marko je stavljao Luni ruku preko usta, vređao je. Kad smo već kod Marka i Lune, a ti si ih upleo u priču večeras. Tvoj budući zet, on zaslužuje Lunu i ona njega. Bilo bi mi žao da neki drugi otac čupa kosu jer mu je zet Marko Miljković - rekla je gledateljka.

- Ona nije imala seks. Ja jesam prevarant, ali sam devetoplasirani. Jelena, hvala ti što sedim preko puta tebe, čast mi je. Ja sam nepismen, završio sam osam razreda. U životu sam sve uradio na vreme, sretan sam čovek. Imam decu, karijeru, proputovao sam svet, sve sam uradio što bi za moje godine treba čovek da prođe. Ja sam se izlečio, ja više nisam narkoman, ja sam to pobedio. Ja sam poradio na sebi, bio sam smiren, nikog u rijalitiju nisam udario. Trebalo bi to da pozdravite. Ja se jesam drogirao dok je onda odrastala, ali sam bio tu. Ja Jelenu ne krivim, ja sam joj zamerio. Ja je ne napadam, ona je meni i dalje draga. Njeni postupci nisu bili okej kada je Luna u pitanju. Marko mi je rekao da ne želi da povredi Lunu i tad sam shvatio da od Marka i Jelene nema ništa.

- Marko je rekao da ne bi bio sa mnom jer vidi jednu moju manu. Ja vidim svojih bar pet najmanje, tako da mu se ja zahvaljujem na tom komplimentu. Dosta toga mi je time rekao, jer moj otac vidi bar 3 moje mane, brat 6. Hvala mu - rekla je Jelena.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još