NEMA TE ALIMENTACIJE KOJA MI MOŽE NADOMESTITI DUŠEVNU BOL: Bojana Maljević u ratu sa bivšim suprugom Slobodanom Skerlićem?!

Bojana Maljević nakon 20 godina braka razvela se od Slobodana Skerlića s kojim ima dvojicu sinova Luku i Nikolu, a sada se posvađala sa njim putem društvene mreže Tviter.

Naime, rasprava je počela oko poštanskog sandučeta da bi se u prepisci izneo sav prljav veš bivših partnera.

Na to se nadovezao nalog za koji se veruje da je Skerlićev.

- Bojana, dokle više o tom poštanskom sandučetu aman, zaman, ja sam lepo rekao da ne znam ni jednog firmopisca i da ako hoćeš tvoje prezime na sandučetu odeš i napraviš pločicu sama. Moje prezime ima četiri slova i jeftinije je od vašeg, zbilja dokle ovo ovako? - upitao je on, pa je Bojana nastavila:

- Rekao si da odem i napravim pločicu sama, posle razvoda, Za vreme braka to nije dolazilo ni u razmatranje. Deca bila šokirana kad su videla pločicu sa prezimenom, pitali se ko je ta osoba.

- Vidim sve im bilo loše ovaj mali se ugojio 20 kila - nastavio je on, a ona je odgovorila:

- To kad si ga ti poslednji put video, pre jedno pet godina. U međuvremenu je smršao jedno 25. Insistirala bih da češće viđaš decu, ali znajući loš uticaj.

U međuvremenu, neko ih je upitao zbog čega su se razveli:

- Što smo se razveli ja ne bih mogao baš o tome javno dok traju neki sudski posutpci na kojima će se sve otkriti, ko ima uši da čuje i oči da vidi ali nema te alimentacije koja mi može nadomestiti duševnu bol izazvanu što brakom što razvodom - poručio je on, a Bojana je odbrusila:

- O alimentaciji i sudskom postupku ćeš tek slušati i gledati. To će biti tvoja tačka bez povratka.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: bojanamaljevic/Instagram

Pogledajte još