AKO BOG DA, BIĆE LEPIH VESTI: Luna Đogani najavila svadbu?!

Luna Đogani nije popravila odnos sa majkom Anabelom Atijas, ali joj u ljubavi "cveta". Đoganijeva je sa Markom Miljkovićem bila kod njegove majke Nedeljke.

- Ona je generalno srećna zbog Marka i mene, rekla je da nam ništa ne zamera, samo da smo živi i zdravi. Bili smo par dana kod nje, uživali i sve je u najboljem redu - rekla je Luna, pa dodala da se sa svojom majkom ne čuje:

- Volim je najviše na svetu. Moja majka i ja nismo u kontaktu, ona je odlučila da nemamo neki odnos. Veza između majke i ćerke je neraskidiva. Došlo je to toga da nemamo odnos, ali ćemo ga sigurno imati u budućnosti. Trudiću se da pokušamo da idemo dalje i zaboravimo sve.

Kada su je pitali da li bi se pomirila sa bivšom drugaricom Anastasijom Ražnatović, ona je odgovorila:

- Sada da kažem da ne želim, lagala bih. Ono što ja znam je da će u dubini duše biti moja kuma i najbolja drugarica. Uvek mi je zadovoljstvo da kačim njene pesme, ne vidim ništa loše u tome - iskreno je prokomentarisala Luna.

Lunu su pitali i da li će se uskoro udati za svog partnera.

- Ako Bog da biće novih, lepih vesti. Ljubav je - sve super, svaki dan se nešto novo događa - rekla je Luna kroz osmeh u "Premijeri", pa je usledilo još jedno pitanje:

- Da li ćeš postati mama ili se udaješ?

- Neću da pričam ništa. Nešto od toga jeste - rekla je Luna.

Izvor: Kurir.rs
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.