ANABELA ATIJAS OTKRILA DETALJE ODNOSA SA ĆERKOM LUNOM: Nema potrebe da je zovem, sa celim svetom sam se zakačila braneći je! (VIDEO)

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Dragana Marinkovića Mace, sinoć u emisiji "Narod pita", imale su bivše učesnice "Zadruge 3", Anabela Atijas i Ermina Pašović.

U program se uključila i gledateljka koja je imala spremna pitanja za Anabelu.

- Ermina, malo si spletkarila, ali dobar si čovek. Upoznale smo se prošle godine na žurci "Zadruge", rekla sam ti da si dobra majka. Razumem te u svemu što si prošla sa Gagijem, ali nisi to trebala da pričaš posle toliko godina. Zanima me zašto Gavrić nije pokušao da ti pomogne dok te Gagi tukao? Gledala sam i prvu i drugu, Luna vas je uvek branila. Od koga ste tražili da vas Luna brani u ovoj? Mislim da ste vi nju trebalo da branite. Zar ne mislite da bi trebalo da se osamostali, ima 24 godine? Zašto se družite sa Đedovićem, a on je vređa? Luna vas nikad nije napadala. Nije htela da stane ni na jednu stranu, da bude neutralna. Ona nije mogla da bira između Gagija i tebe, na čiju je stranu trebalo da stane? Đedović se rugao na račun bolesti o kojoj ste vi izneli? Treba da se pomirite, da pričate kao majka i ćerka i da bude kako je bilo. Luna vas je branila kad ste bili u emisiji, da ne primate srcu komentare. Želim vam sreću, iako sam ljuta na vaše postupke.

- Mirko je pokušavao da mi pomogne, ali nije uspeo, to je rekao i u Zadruzi. Mislila sam da će biti uz mene instiktivno, njeno pravo je da radi šta želi. Branila sam je dve godine, sad nek se sama brani. Dete ima 24 godine, ali je moje. Sada je vreme da krene da ona radi na svojoj porodici. Nema vremena za mene. I meni smetaju uvrede od ljudi koji su njoj mnogo bliži nego meni Đedović koji je moj rijaliti drug. Pokušala sam unapred izgubljene bitke da bijem, žao mi je što sebe nisam bolje prezentovala i svoju karijeru. Ja sam shvatila da treba da se sklonim, sklonila sam se i sad smo svi srećni. Ja nisam bila neutralna kad se ona svađala, sa celim svetom sam se zakačila braneći je. Svi smo različiti, ona nije imala potrebu, ja je razumem sad. Ona je srećna sad, nema potrebe da je zovem. Ona zna da sam ja dobro, znam da me oseća. Vreme će da učini svoje. Ja nisam mogla da utičem ko će komentarisati njenu bolest. Ja sam operisala tumor na dojci. Ne vidim čemu poenta da se krije nešto, nije sramota biti bolestan. Luna je na vreme znala da ima virus, da pije lekove. Ako može da ima seks pred kamerama, šta je loše pričati o zdravstvenom problemu koji je rešiv? Ja sam joj napomenula da mora da brine o sebi, i ona je rekla da je to zaboravila. Moje je da kažem šta mislim kao majka. Nisam ni ja bila sa Gastozom one noći kad je ona bila, je l trebalo i za to da je branim? Ja verujem da ona zna šta radi, ona zna sebi da ugodi, verujem u njenu procenu da ona zna da radi što je najbolje za nju. Naučila sam do ove emisije, evo ništa ne primam srcu. Luna je stari rijaliti učesnik, ja sam van ovih stvari, ne umem da se ponašam, sad sam malo naučila. Ja sam se izolovala, bavim se decom. Sve je okej. Biće sve kako treba - odgovorila je Anabela.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još