BOŽE, MOLIM TE, PODARI JOJ VEČNI MIR I SPOKOJ: Rada Manojlović oprostila se dirljivim rečima od Isidore Bjelice

Književnica Isidora Bjelica preminula je 5. avgusta, nakon višegodišnje borbe sa opakom bolešću u 53. godini.

Brojne poznate neutešne su nakon ove tužne vesti i oprostile su se od književnice, među njima i pevačica Rada Manojlović.

- Zbogom, anđele, zbogom borcu naš! Bože, molim te, zagrli je i podari joj večni spokoj i mir u rajskom naselju. Porodici najiskrenije saučešće. Svi smo mi šokirani ovom iznenadnom i neizmernom tužnom vešću... Draga Isidora, ostaćeš zauvek u našim srcima kao simbol lepote, elegancije, duhovitosti, harizme, inteligencije, a pre svega simbol neprekidne borbe, i velike snage, i pozitivne energije koju si imala, a koju si nesebično delila svima oko sebe. Bila si motivacija i uzor svima nama, i znanima, i neznanima. Pomagala si i ohrabrivala ljude u njihovim mukama i problemima i pored svoje velike borbe, a to mogu samo najveći, kojima su srce i duša veliki kao planina! Čast je bila poznavati takvu osobu - napisala je rada putem Instagram storija.

Podsetimo, Isidora Bjelica preminula je u stanu svojih roditelja na Novom Beogradu. Informaciju o smrti Isidore Bjelice potvrdila je njena sestra Maja.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: radamanojlovic/Instagram

Pogledajte još