Bolje i dobar razvod, nego loš brak

Interesovanje medija za ličnu dramu para Bekvalac-Ikodinović ne jenjava. U nemogućnosti da dođu do izjava glavnih aktera, o detaljima ove svojevrsne sage saznaje se iz izjava ljudi iz njihove najbliže okoline.

Tako je "Svet" portal preneo izjavu Natašinog oca Dragoljuba Bekvalca, fudbalskog trenera, koji je potvrdio da se njegova ćerka trenutno nalazi na Zlatiboru zajedno sa ćerkicom Hanom, majkom, sestrama i njihovom decom, a ne u Parizu kako su tvrdili pojedini mediji. On nije želeo da komentariše razvod, već je samo rekao da je njegovoj ćerki veoma teško.

"I sami znate kako je sada mom detetu i meni. Situacija je takva da ja nemam šta da vam kažem. Šta god da moja ćerka uradi u životu, ja stojim iza nje. Mi smo jedna složna porodica koja je uvek na okupu i podržavamo jedni druge. Ja njoj nisam govorio udaj se ili nemoj da se udaš, tako joj nisam govorio ni da li da se razvede. Šta god da ona odluči ja stojim iza mog deteta. A i da se razumemo, bolje i dobar razvod, nego loš brak!" rekao je Dragoljub Bekvlac.

S druge strane, "Blic" saznaje da Danilo još uvek nije predao potrebnu dokumentaciju kako bi brakorazvodna parnica i zvanično otpočela. Nagađa se da Dača odugovlači jer mu predloženi dogovor oko podele imovine ne odgovara i da pre svega želi da o tome lično razgovara sa Natašom.

U izjavi za ove novine Natašin advokat je rekao da će pokušati da ugovori sastanak Nataše i Dače, ali da nije siguran da li će njegova klijentkinja uopšte pristati da vidi Daču, pošto je izrazila želju da sa njim komunicira isključivo preko advokata.

N.D.

Pogledajte još