GAGI ĐOGANI PROGOVORIO O SANDRI MELJNIČENKO: Jedna je od boljih devojaka sa kojima sam bio!

Gagi Đogani, nekadašnji frontmen grupe "Fanki Dži" ponovo se našao u žiži javnosti zbog svog učešća u rijalitiju "Zadruga".

Opšte je poznato da je godinama bio u braku sa koleginicom Anabelom, sa kojom ima dve ćerke, Lunu i Ninu. Ipak, ono što je manje poznato je to da je Gagi bio u vezi sa još jednom lepoticom sa domaće javne scene.

U pitanju je bivša članica grupe "Models", Sandra Meljničenko, koja je udata za bogatog ruskog biznismena, milijardera, Andreja Meljničenka.

Gagi Đogani je nedavno komentarisao njihovu vezu i rekao da mu je drago zbog toga što je Sandra uspela i da je ostavila dobar utisak na njega za nekoliko meseci, koliko su bili u vezi.

- Ja sam nju angažovao na nekim mojim spotovima. Bili smo zajedno nekih par meseci... O njoj sve najbolje mislim, odvajala se od te grupe "Modlesice"... Ostavila je dobar utisak. Pametna, baš je po pitanju posla bila neko ko gazi, drago mi je što je uspela - izjavio je Gagi za emisiju "Ekskluzivno".

On je ranije rekao kako su u vezi bili kada je on imao 19, a ona samo 14 godina.

- Imao sam 19 godina, a ona 14. Nije to velika razlika. Bila je fizički i psihički zrelija od svoje generacije. Stalno je izlazila u klubove i radila kao model. Sandra je jedna od boljih devojaka sa kojima sam bio - ispričao je on dok je učestvovao u rijalitiju.

- Kad sam je upoznao, bavila se manekenstvom, a ja sam bio igrač u grupi "Đogani fantastiko". Spojili su nas zajednički prijatelji, počeli smo ubrzo da se zabavljamo. Bili smo mladi i zaljubljeni. Ona je sjajna devojka, oduvek je bila prodorna i komunikativna i zbog toga je poštujem - dodao je on.

Ispričao je i kako su raskinuli.

- Raskinuli smo zbog neke gluposti, ali smo ostali u dobrim odnosima. Iako više nismo bili zajedno, pomagao sam joj, odveo sam je na kasting za Knezov spot "Ti si kao magija", a bila je i u spotu moje grupe za pesmu "Sutra je novi dan". Tada još nije bila članica grupe "Models" - rekao je.

Izvor: Mondo.rs
Foto: gagiidjogani/Instagram

Pogledajte još