NIŠTA NIJE SLUČAJNO: Numerologija otkriva vaše ljubavne želje

Svaka osoba sudbinski je predodređena za pojedine događaje u svom životu, ali cela generacijska grupa takođe može imati neke zajedničke osobine. Ovo su tvrdnje na kojima sa zasniva numerološka analiza generacijskog broja.

Tako se u generacijskom broju očitava kakvog partnera tražite i koji su vaši ključni kriterijumi pri izboru pravog partnera.

Izračunajte svoj generacijski broj?

Generacijski broj možete izračunati sabiranjem, svih brojeva godine u kojoj ste rođeni. Brojeve dalje sabirate dok ih ne svedete na jednocifreni, prost broj. Broj koji dobijete je vaš generacijski broj. Na primer: 1991. godina 1 + 9 + 9 + 1 = 20 = 2 + 0 = 2

Broj jedan

Ova generacija preferira inteligentnog partnera sa kojim može o svemu razgovarati.

Poželjno je da bude i inteligentniji od njih samih, jer vole da uče nove i nepoznate stvari. Nikako ne sme biti tvrdoglav i isključiv, jer to ne trpe. Mora im biti i oslonac i podrška.

Cene dobre govornike, ali ako se gramatički nepravilno izražavaju, tu je kraj svih kontakata među njima. Žele mirnu ljubav bez velikih oscilacija.

Broj dva

Ove osobe reaguju isključivo na emociju. Treba im emotivan partner koji će bez ustručavanja pokazivati ljubav i emociju. Dvojke vole da im se govori, da ih uveravaju u postojanje emocija, da im se neguju samopouzdanje.

Ne vole grubost, očekuju od partnera da ih svojom pažnjom, ljubavlju i nežnošću ogrne satenom u najlepšoj boji.

Broj tri

Osobe rođene u ovim generacijama očekuju bezuslovnu ljubav i maksimalnu toleranciju od partnera.

Ako imaju sreće i sretnu ovakvog partnera napraviće mu bajku od života. Trojke i same to mogu i hoće da daju, bez zadrške, ali samo u slučaju da to i dobiju. Teže idealu.

Broj četiri

Ove osobe žele partnera sličnog sebi.

Na prvom mestu žele odgovorno i tradicionalno biće. To mora biti častan partner, vredan i oran za rad u svakom trenutku, na koga se mogu osloniti bez rezerve, i koji će visoko ceniti njihove osobine. Preziru neuravnotežene odnose, žele znati na čemu su i kuda to može da vodi.

Broj pet

Predstavnici ove generacije vole vesele, pričljive, zanimljive i inteligentne partnere. One koji preuzimaju inicijativu, prave im razna iznenađenja, samo neka im nije dosadan.

Žele da uz partnera otkrivaju sve životne radosti, vole smeh i zabavu, preziru rasprave i ograničavanja slobode. Daće maksimum od sebe, ali samo pravom partneru kada osete da su pronašli onog pravog.

Broj šest

Predstavnici ovih generacija su estete, i zato žele šarmantne, lepe i poželjne partnere. Naravno, da samo njima pripadaju. Traže davanje u ljubavi, pažnju i erotiku, jer to im je važno.

Žele da im partner pruži sve blagodati za dobar život. Žele brak, stabilnu finansijsku situaciju, lepo uređen dom, decu, bogat društveni život i harmoniju, koja im je veoma potrebna.

Broj sedam

Ovo su osobe koje žele natprosečno inteligentne partnere sa kojima mogu analizirati i voditi filozofske razgovore, jer su i same takve. Opredeljuju se za izrazite intelektualce i filozofe.

Partner im mora dati iskrenu ljubav, bez ikakvih sumnji, ljubomore ili posesivnosti.

Broj osam

Kao partnera, ove osobe žele snažne i poslovno ostvarene partnere. Žele zaštitu i sigurnost, oslonac koji nisu imali ni u roditeljskoj kući. Biraju krupne i stasite partnere koji će ih ušuškati u zagrljaju i dati im toplinu. Žele partnera koji je autoritet i koji će im jasno postaviti granice.

Žele alfa partnera kojeg će poštovati, ali ne i diktatora.

Broj devet

Ove osobe žele partnera koji će im dati svu ljubav ovog sveta, i više od toga.

Kako su devetke jako zatvorena bića, žele partnera kojem se mogu otvoriti i koji neće zloupotrebiti njihovo poverenje. Boje se izdaje pa im je potreban partner, koji će im biti odan. Devetke su esencija ljubavi pa im je potreban netko tko je potpuno isti kao oni, sa istim stavovima i potrebama.

Izvor: Novosti Magazin
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još