O čemu je Marija pričala sa Hopkinsom?

Holivudski snovi Marije Karan se polako ostvaruju. Jedan od njih svakako jeste: glumila je u filmu u kome je zvezda Entonti Hopkins, prošetala je s njim crvenim tepihom na premijeri tokom čega joj blicevi foto-aparata nisu davali mira. O tome ona kaže sledeće... 

U beloj haljini koju je dizajnirala njena prijateljica Kamela Kotur, Marija je - barem sudeći po broju fotografija sa premijere filma "Obred" (The Rite) na kojima je upravo ona - sve ostavila bez daha. Nakon premijere, usledila je žurka u klubu "My House" o čemu Marija kaže sledeće:

- Večeras smo moja prijateljica i ja baš pričale o žurki i komentarisale smo da će, ako napravim žurku, moja biti definitivno bolja. Žurke u Holivudu su strogo poslovne. Nisu orijentisane tako da, recimo, glumci dođu i razvale se od hrane. Sve se nekako diskretno proslavi, to je jednostavno samo propratni deo premijere. Žurke su, jednom rečju, strogo profesionalne.

Naravno, pre svoje prve velike premijere u Holivudu, Marija je bila veoma uzbuđena...

- Sve je bilo nekako nerealno. Od trenutka kada je limuzina došla po mene do trenutka kada sam se pojavila na tepihu. Izuzetno mi je drago što sam nosila haljinu svoje prijateljice Kamele Kotur i zaista sam se lepo osećala u njoj, super mi je stajala. Kada su premijere u pitanju, haljina i izgled su veoma bitni, a sećam se da su mi reporteri vikali da se okrenem kako bi me slikali i da su se svi pitali ko me je obukao. Ovo iskustvo je bilo predivno, osećala sam veliko uzbuđenje i samo sam širila usne u veliki osmeh, od srca. Taj osećaj se jednostavno ne može opisati, niti prepričati - kaže Marija.

Sanjala je o ulozi pored velikog Sir Entonija Hopkinsa i ostvarilo joj se...

- Entoni Hopkins... da! On je u svetu filma jednostavno bog! Ali nemam takav osećaj dok razgovaram s njim. Sećam se da sam ga dok smo stajali na tepihu gledala u oči, a on me je pitao kako se osećam i da li sam dobro. I sve što se dešava oko mene nije mi dalo vremena da osetim uzbuđenje što se tu nalazim baš s njim. Još mi se nisu slegli utisci. Tokom večeri smo pričali o Bogu i religiji, i pored njega se jednostavno osećate nekako produhovljeno i sveto - ne krije svoj ponos Marija. 

U psihološkom trileru "Obred" Marija ima malu ulogu, prjateljice glavnog lika, i vrlo brzo nakon pojavljivanja gine. Ali, tako se kreće, a Mariji je definitivno krenulo...

- Nakon što sam odgledala film, izuzetno sam zadovoljna ulogom i ponosna na sebe. Moja uloga je krajnje efektna i sadržajna. Ovo je zaista veliki film i ova uloga je za mene izuzetno značajna. Zadovoljna sam i produkcijom, načinom na koji su vodili računa o svemu i cela ekipa filma je bila odlična, drago mi je što sam bila deo nje - rekla je Marija za "Blic".

Kako je bilo na premijeri filma "Obred" i šta još Mariju čeka u Holivudu saznajte OVDE!

Pogledajte još