KOD NAS POSTOJE RAZMIRICE: Maja Berović progovorila o trzavicama u braku sa suprugom Alenom Dragosavom

Maja Berović je na spektakularan način, gostovanjem u emisiji "Premijera", na televiziji Pink, predstavila pesme sa novog CD-a.

U emisiji, koja je trajala tri sata, Maja je pričala o svom detinjstvu, karijeri, ali i ljubavi sa suprugom Alenom Dragosavom.

Zanimljivo je da popularna pevačica nije mogla da izdvoji ni jednu ozbiljnu svađu sa suprugom Alenom, ali je ipak navela dve stvari zbog kojih se nekada zakače.

- Zaista ne mogu da se setim neke svađe, jer se mi ustvari nikada ne svađamo. Kod nas postoje razmirice, koje traju vrlo kratko, a uglavnom se odnose na kofere. Ja večito nešto zaboravim da ponesem, jer smo svaki drugi, treći dan na putu, a Alen ludi više od mojih kofera i kaže da mu je auto večito put istih - rekla je pevačica i dodala:

- E da, postoji situacija u kojoj znamo da budemo užasno nervozni i ja i on, a to je, verovali ili ne, kad smo gladni. Mi smo i jedno i drugo onaj tip ljudi koji kada su gladni, nisu sasvim svoji. Eto, to je jedino oko čega se mi nekad sporečkamo i to stvarno ne mogu nazvati svađom - ispričala je otvoreno Berovićeva.

Izvor: SrbijaDanas.rs
Foto: mayaberovicofficial/Instagram

Pogledajte još