BORA SANTANA SVE "ZAKUVAO": Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović raspravljali se u radio emisiji (VIDEO)

Nekadašnji “bliski prijatelji sa simpatijama” Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović, suočili su se juče putem telefona u radio emisiji Amneziji, a sve je bilo delo i ideja voditelja Bore Santane.

Bora je napravio iznenađenje za Kristijana, te je pozvao starletu, kako bi se suočila sa svojim nekadašnjim rijaliti prijateljem.

- Gde si Kiki, banditu stari - obratila se Stanija Kristijanu, pa nastavila:

- U Srbiju dolazim kada mi ovde situacija bude rešena i od toga zavisi da li ću startovati u Zadruzi od početka ili tamo, naknadno. Danas sam prvi put namontirala da pratim emisiju, ali su mi fanovi slali da je odlučio da me nazove poslovnom saradnicom, umrla sam od smeha. Ja ulazim u Zadrugu da uzmem polovinu moje nagrade, ali sa kamatom. Druga stvar, ovo što mi iskače, ti stvarno trošiš vreme, ako već treba da se svađa, onda se fokusiraj na polusvet iz rijaltija, da, ja ti delim savete. Imam jedno pitanje za tebe. Jesi li zbog mene promenio broj telefona?

- Koji broj telefona? Ja imam jedan broj telefona, od kad sam izašao iz zatvora, imam novi broj - odgovorio je Kristijan.

- Okej, drugo pitanje, zašto si obrisao sve poruke koje si mi pisao - nastavila je da ispituje Dobrojevićeva.

- Nikada u životu nisam slao, ja nikada nisam ni obrisao poruke, ne znam odakle ti to - tvrdio je Golubović.

- Okej, imam snimljene poruke pre nego što su obrisane. Zna Kristijan kad je to bilo, to je bilo posle Farme 6, a ovo je bilo znaš već kad - ubacila se Stanija.

- Ma ona je isekla ono što joj treba, Ivana je sedela pored mene, mi smo pričali, ja sam došao iz Kraljeva za Beograd, direktno da se nađemo. Dodaćemo samo ko je u koga bio zaljubljen u Farmi - odbrusio je Golubović.

- Nisam bila zaljubljena, ako uđem, neće biti dobro, nećeš manipulisati. Slušam šta pričaš i stvarno ne verujem! Ispada da su sve bile u tebe zaljbuljene! Dobro Kristijane! Ideš onda na poligraf zbog poruka i ovoga, a posle se promenio i broj - uzvratila je Stanija.

- Stanija, istripovala si da si najlepša žena ovog sveta! Ja nisam imao emociju prema tebi! Tebi je posao da lupetaš, ali ću te vratiti na mesto kad se opet budemo videli - nastavio je Golubović.

- Seo si mi na grbaču od kad si izašao iz zatvora, ima Zadruge, trajaće mesecima, pa ćemo tamo - dodala je Dobrojevićeva.

- Samo ću te pitati, da li si bila trudna na Farmi 6 - provocirao je Kristijan sa osmehom, na šta je Stanija ostala nema.

Izvor: Objektiv.rs/Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.