NISAM MOGLA DA DIŠEM: Operisana Milica Kemez

Bivša učesnica treće sezone "Zadruge" Milica Kemez rano jutros imala je operaciju nosa u jednoj klinici u Beogradu, a istog dana puštena je kući. Bivša zadrugarka otkrila je zbog čega je korigovala nos, ali i kako se sada oseća.

- Ja nisam htela da se to zna... Ja sam kao dete lomila nos dva puta. Kost je srasla i imala sam problema sa disanjem. Uvek me je nervirala ta kost koja je srasla. To se nije mnogo videlo, ali sam je ja primećivala i smetalo mi je. Operisala sam se u 8 ujutru i već posle 15h su me pustili da izađem - kaže Kemezova i dodaje:

- Imala sam i tu devijaciju, nisam mogla lepo da dišem... Svakako mi je i estetika bitna, ali sam se operisala iz oba razloga. U ponedeljak treba da vadim tampone, u subotu skidam tu masku i flastere. Na sreću, moja koža se brzo regeneriše, tako da ne bi trebalo da bude problema. Sve je prošlo bez komplikacija, na sreću. Nekim devojkama se zatvori oko, budu u podlivima... Moj doktor je mnogo dobar i sve je u najboljem redu. Ja sam se generalno mnogo plašila operacije, stresirala sam se i već tri puta sam otkazivala operacije iz tog velikog straha, ali sam sada konačno odlučila da to uradim. Nadam se da će biti lepo - rekla je Milica.

Izvor: Pink.rs
Foto: milicakemezofficial/Instagram

Pogledajte još