Uvalin: Nema opuštanja, borbom do pobede

BEOGRAD, 28. januara 2011. (Beta) - Košarkaši Crvene zvezde  dočekuju slovenačku Krku u utakmici Jadranske lige, a trener Mihailo Uvalin upozorio je da ekipa ne sme da se opusti posle važne pobede protiv Zadra u prošlom kolu.

"Posle gostovanja u Zadru nalazimo se u situaciji da nastavimo u istom ritmu. Biće veoma teško, dolazi jedna od najboljih ekipa u ligi. Moramo da budemo realni i shvatimo da nastavljamo borbu za opstanak, a ispred sebe imamo ekipu koja se bori za najviše domete. Nemamo pravo da se opustimo, već da pokušamo da velikom borbom dodjemo do povoljnog rezultata", rekao je Uvalin za sajt kluba.

Crveno-beli su u prošlom kolu u gostima savladali direktnog konkurenta u borbi za opstanak, Zadar, i prepustili mu poslednje mesto na tabeli.

"Ovom prilikom bih pozvao sve navijače da nam pomognu i budu uz nas. Pokazalo se da je njihova podrska jedan od bitnih faktora, da uz pomoć dobre atmosfere možemo da uhvatimo dobar zamajac i da tim tada igra bolje. Napravili smo 'brejk' u prošlom kolu i nadam se da će I to biti pozitivan faktor u daljoj borbi za opstanak", zaključio je Uvalin.

Utakmica se igra u subotu od 19 sati u hali Pionir.

Pogledajte još