BILA SI NJEGOVA IGRAČKA, I DALJE SI: Marija Kulić očitala bukvicu Maji Marinković zbog Marka Janjuševića (VIDEO)

U jučerašnjoj emisiji  ,,Zadruga - Narod pita" gošće su odgledale žestoke svađe Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, te su nakon toga prokomentarisale.

- Stidim se tih scena što sam sebi dozvolila takve scene, što nisam uradila drugačije, baš je bezveze i onako kako ne treba da se ponaša jedna devojka, ali to je nešto što je iza mene, radim na tome da se oporavim potpuno i koji god muškarac da je u pitanju, da ne dozvolim sebi da se ponašam ovako. Sigurno da njegovoj ženi nije bilo prijatno, ja nisam ni razmišljala, radila sam to, nisam išla razumem, već srcem. Ja mislim da je strana koja je zauzeta treba da razmišlja o tome - rekla je Maja.

- Nije on kriv, on je kriv što je uradio to što je uradio, veća je njegova krivica, jer je on u braku, ne mogu da opravdam to što je on muškarac, pa im je kao dozvoljeno, on je kriv, jer je upropastio svoju porodicu, zbog devojke kao što je Maja, naravno da nije Maja, bila bi neka druga. On je namerno izazivao reakcije, da bi ispalo da on pokaže da se neka devojka toliko zaljubila u njega, zbog njegovih postupakam, ali opet, tu je kriva i Maja. Tu je opet pogazila i ponizila sebe, ja mogu da kažem da se on igrao sa njom, kako je hteo, i dalje smatram da ona nije tip devojke kakvu on želi kraj sebe, on je više puta to i rekao, kao: ,,Gledaj kakva si, glava ti je kao cvekla". Ja sam u tom momentu, zaista pomislila da se igra, da na kraju krajeva možda je i hteo da se igra sa tobom, možda si bila njegova igračka, koju on i dan danas igra sa tobom, ja se bojim toga - rekla je Marija Kulić.

- Ja moju majku kao da ne razumem, kada bi moj tata tako nešto uradio, nikada ne bi okrivila drugu ženu, tako da u tom odnosu on ima porodicu, ima dete, trebao je da razmišlja, ja kažem da je Maja kriva i pokazala je kakvog je karaktera, nju će kao i Lunu, pratiti ceo život ta mrlja, ja se sećam kada je dolazila njegova ćerkica Kruna, da je zbog nje došao u rijaliti, on je varao svoju ženu i napolju, on je to i pričao svojim drugarima. Da nismo počeli da komentarišemo, bila bi Ivana Šopić ili neka Anabela. Ona je iz osvete bila sa Karićem, Stefan nije njen tip, on nije imao posla sa takvim devojkama, on nije oženjen i može da bude i sa jednom i sa drugom i sa trećom, ali jednostavno nije bio sa takvom devojkom kao što je Ivana i zbog toga se nije snašao, on kada je izašao nije ni verovao, ali se sve pokazalo nakon dva dana - dodala je Miljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još