TO DETE JE MONSTRUM: Baka Lune Đogani progovorila o sukobu sa unukom

Luna Đogani poslednjih dana vodi novi "rat" sa još jednim članom svoje porodice, svojom bakom Jadrankom Polutak.

Naime, pre nekoliko dana Jadranka se putem telefonskog poziva uključila u emisiju "Narod pita" i oštro osudila svoju unuku Lunu, te rekla da ju je i ona, kao i Anabela, precrtala iz života.

No, ni Luna nije ostala dužna te je svojoj baki na ove prozivke odgovorila putem društvenih mreža, a sada je izgleda opet red došao na Anabelinu majku koja je otkrila da je Đoganijeva jednom prilikom navodno nasrnula na nju.

- Luna je moje dete, od kilo mesa sam je podigla, a vratila mi je sramotom. Došla sam da je vidim, da je zagrlim, a ona je nasrnula na mene i majku. Počela je da ludi i da nas udara. Čupala nas je i šamarala. Anabela je plakala, a meni je pozlilo. Ona ni tada nije prestajala da nas bije. Rekla je da smo veštice i da smo obe proklete, da smo krive što ona ima lude gene. Da žali što smo joj bilo šta. Ostavila nas je uplakane - ispričala je Jadranka.

Jadranka kaže da više ne poznaje Lunu, koju je ona nekada odgajala, pa je nazvala monstrumom.

- Zaklela sam joj se da računa kao da sam već umrla. Ne želim da mi sveću upali kada se budem upokojila. To dete je monstrum. Nervno sam obolela zbog nje. Ta devojka je bila za primer. Sve mi je pomagala, zvala me je "bakice". Sad je ne prepoznajem. To što je digla ruku na mene i majku neću joj nikada oprostiti. Kada budem umirala, možda, ali možda, ako se pokaje i zamoli me iskreno - rekla je Lunina baka.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još