ŠTA ŠTAMPA ŠTAMPA

BEOGRAD, 29. januara 2011. (Beta) - Protesti u Egiptu, ostavka srpskog ministra zdravlja Tomice Milosavljevića i afera oko vlasnika televizije Pink Željka Mitrovića, koji tvrdi da je bio trovan, glavne su teme današnjih izdanja srpskih dnevnih listova.

ALO - List u tekstu "Milicina sestra isterana s Pinka" piše o aferi oko vlasnika televizije Pink.

BLIC - Policija čeka nalaze lekara da bi pokrenula istragu: "Pink nudili Arapima bez znanja Mitrovića", o aferi sa sukobom vlasnika te televizije i njegovih saradnika. Teniski strucnjak Nikola Pilić: "Očekujem da Novak pobedi u pet setova", uoči finalnog meča Otvorenog prvenstva Australije.

VEČERNJE NOVOSTI - Rasplamsava se polemika pred registraciju stanovništva u Crnoj Gori: "Politika i pre popisa". Komisija za hartije od vrednosti "na spisku" za "pospremanje" crnogorskog premijera Igora Lukšića: "Više reda na berzi".

DANAS - G17 odlučuje o nasledniku Tomice Milosavljevića, piše list. O ostavci pomoćnika ministra za ljudska i manjinska prava Petra Antića: "Odlazak zbog bahatosti ministra Čiplića".

KURIR - "Prvi ministar koji je napustio funkciju" naslov je teksta o ostavci ministra zdravlja Tomice Milosavljevića. "Svastika napala Željka" naslov je teksta o aferi oko vlasnika televizije Pink.

POLITIKA - "Dinkić ne ruši vladu preko mene", kaže u intervjuu za list ministar zdravlja Milosavljević. "Pucnji na Mubarakovu vlast, zaveden policijski čas", piše list o krizi u Egiptu. Štrajkuje više od hiljadu škola, u tekstu o štrajku prosvetara koji traže povećanja plata.

PRAVDA - U tekstu pod naslovom "Otišao večiti ministar" list piše o ostavci ministra zdravlja Tomice Milosavljevića. U tekstu pod naslovom "Srpski turisti se vraćaju u ponedeljak" list piše o nemirima u Egiptu.

PREŠ - "Policija saslušava magove i vračare", pinkovski zaplet oko Željka Mitrovića. Ostavka ministra zdravlja: "Spin doktori oterali Tomicu".

Pogledajte još