ZAISTA JE NEPREDVIDIV: Ana i Predrag Rajković proslavili godišnjicu braka razdvojeni

Ana i Predrag Rajković s nestrpljenjem očekuju da njihova porodica postane bogatija za još jednog dečaka, te otkrivaju sve o ljubavi i razdvojenosti u doba njegovih priprema.

- Peđa je zaista uvek nepredvidiv kada su pokloni u pitanju i iznenađenja. On je i ove godine na pripremama tako da nažalost nismo bili zajedno. Poklone smo razmenili pre njegovog polaska na pripreme - kaže lepa manekenka.

Na pitanje koliko se njihov odnos promenio od kada su u braku, te da li ga je on učvrstio porodicu, Ana odgovara:

- Od samog početka naš odnos je isti. Ništa taj papir nije promenio sem mog prezimena. Smatram da je najmanje bitno biti u braku, u jednoj stabilnoj vezi najvažnije je da postoji iskrena ljubav i razumevanje.

Da sve kod njih teče spontano i da im život čine sitnice kojima se raduju, svedoči i sama Ana. Korona virus ih nije poremetio, jer kod njih ljubav stanuje 365 dana u godini.

- Kod nas je bolje pitanje kako je slaviti godišnjicu braka u vreme priprema, nego u vreme korone. Već drugu godinu Peđa je na pripremama na dan godišnjice, ali je prošle godine uspeo da dođe da me iznenadi - naglašava ona.

Kako će u oktobru njihova porodica biti bogatija za još jednog dečaka, Peđa se trudi da svoju dragu pazi kao kraljicu, što Ani posebno laska i čini je sretnom i zadovoljnom ženom.

- Iskreno, on je pažljiv od prvog dana. Ispunjava i više nego što mogu da zamislim. Nisam baš razmažena trudnica tako da nemam neke posebne hirove u trudnoći sem hrane ponekad u dva ujutru - kaže kroz osmeh Ana.

Ova harmonična porodica čija je druga adresa Francuska, koristi svaki trenutak da budu zajedno, a mama sa svojim prvencem provodi najviše vremena.

- Trenutno je Peđa i dalje na pripremama, temperature su previsoke nažalost, tako da većinu vremena Relja i ja provodimo kod kuće. Po podne izađemo u park ili igraonicu jer nisam baš u stanju da šetam na temperaturi od 40 stepeni - iskrena je Rajkovićeva.

Da je roditeljstvo promenilo mnogo toga, ali u boljem smislu rekla nam je Ana, a Predrag nam je ranije otkrio:

- Od kada smo postali roditelji, mi smo odgovorniji nego inače. To je nešto najlepše što može da se desi u životu jednom čoveku.

Njihov sin Relja ima tek devet meseci, pa nije svestan da će uskoro dobiti brata.

- On je jako mali, a s obzirom na to da ima mnogo drugara i drugarica, primetili smo da mnogo voli decu i da je druželjubiv. Jedina mana je ta što voli da otima cucle, iliti dude, jer ih obožava. Jedina prepirka koja će biti između dva brata jeste čija je cucla, barem tako mislim - kaže kroz osmeh Ana.

Na pitanje kako je biti supruga profesionalnog sportiste, Ana je ranije iskreno odgovorila:

- Najlepša je stvar biti supruga profesionalnog sportiste, s obzirom na to da je moj muž jako uspešan u tome i da svaki uspeh pripisuje kako sebi tako i svojoj porodici.

Ana se sa sinom Reljom porodila u Beogradu, što bi želela da slučaj bude i sa drugim naslednikom.

- Zaista i dalje to želim. Svaki dan pratim na vestima i nadam se da će situacija biti dobra do kraja meseca da bih došla sa njim u Beograd 1. septembra. Termin mi je u oktobru, tako da ne bih rizikovala da dođem kasnije, ali sam naravno za svaki slučaj pronašla bolnicu i ovde u kojoj se mogu poroditi ako se nešto iskomplikuje - otkrila je manekenka.

Izvor: Blic.rs
Foto: rajkovic_ana/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.