IVA JE BILA SAMO MALO BOLJA OD ONIH NAJGORIH: Lepi Mića iskreno o odnosu sa Grgurićevom (VIDEO)

Gosti u jučerašnjoj emisiji "Narod pita" bili su bivši učesnici "Zadruge 3", Mima Živković, Mateja Matijević i Lepi Mića.

U emisiji je prikazan prilog Mime, Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića.

- Sve sam tamo lepo objasnila. Ostao je isti kao pred izlazak iz "Zadruge". Ne kaje se ni zbog čega, čujem da ga fanovi više ne vole. Čula sam da se pita "kako ću ja, pitali se neko imam li, gde ću", bilo mi je smešno. On traži da mu ljudi šalju, sramota, muškarac, bokser - rekla je Mima.

U program se uključila gledateljka koja je pitala Miću šta misli o Ivi Grgurić, i šta se desilo sa njihovim odnosom, kao i o aktuelnim učesnicima završenog rijalitija.

- Iva me je pozvala da traži smeštaj, ja sam joj rekao da ne brine, da sam ja tu. Posle onoga u studiju ništa o njoj nisam rekao. Nju je pojeo rijaliti, ne ceni neke stvari. Trebala je da nađe u 15 dana 15 minuta vremena da se zahvali. Iva je samo bila malo bolja od onih najgorih. Upravo zbog toga što su ti najgori pričali loše o njoj bez argumenata. Ja bih je na drugi način ponizio. Ona njih nije vređala tako. Ona se branila osmehom. Govorio sam im da oni od nje prave pobednicu. Tako i za Mensura. Kada se Mensur sa svojim dželatima izmirio onda je izgubio podršku. Jedini pravi pobednik je Kija Kockar. Ja sam uvek branio stavove poniženih žena pa i Anabelu. Branio sam i Gagija, od moje rijaliti sestre, Saške Karan. Podržao sam sve koje je trebalo. Luna me nikad nije mrzela, nisam to osetio - rekao je Mića.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.