IVICA DAČIĆ ODLUČIO DA POMOGNE PEVAČICI: Vratićemo Tanji Savić sinove, Dušan nema pravo da joj oduzme decu!

Pevačica Tanja Savić na mukama je već nekoliko meseci jer ne može da vidi i čuje svoje sinove, koje je njen suprug Dušan Jovančević, kako ona kaže, u aprilu bez njenog znanja odveo u Australiju.

Tanja je čvrsto odlučila da će se boriti za svoje sinove, pa se tako poslednjih dana često oglašavala i javno otkrila da su joj deca kidnapovana od strane muža.

Pevačica je otkrila i da je izbegavala takav epilog, ali da je na kraju bila primorana da o svemu obavesti i srpsku i australijsku policiju i potraži pomoć od njih.

Kako sada tvrde pojedini mediji Tanji će u ovoj teškoj borbi pomoći ministar spoljnih poslova Ivica Dačić koji će se i lično angažovati da se Savićevoj vrate sinovi.

- Činimo sve što je u našoj moći da pomognemo Tanji Savić da dođe do dece. Uključili smo Ministarstvo pravde. Po Haškoj konvenciji, on nema pravo da joj uzme decu - saopšteno je iz kabineta ministra.

Podsetimo, Tanja kroz porodičnu agoniju prolazi još od aprila, kada je Dušan bez njenog odobrenja odveo decu u Australiju. Njoj je kako ona kaže do nedavno bio omogućen video poziv preko kog se često čula sa svojim naslednicima, međutim ni na taj način više ne može da komunicira, s obzirom na to da joj se muž i njegova porodica ne javljaju.

Kako se takođe spekuliše poslednjih dana, Tanjinom mužu zbog ovog poteza preti i zatvorska kazna do čak 30 godina.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.