NIJEDNA ŽENA NE BI TREBALO DA ISKUSI OVAKVE ŠOVINIŠTIČKE UVREDE: Nikolina Pišek oglasila se nakon skandala u Kaštelu!

Voditeljka Nikolina Pišek trenutno se nalazi na Braču sa suprugom Vidojem Ristovićem i naslednicama.

Naime, oni su krajem prošle nedelje izbačeni iz vile u Kaštelu, u kojoj su letovali, a pored toga su pretučeni i opljačkani što je šokiralo javnost.

Popularna Hrvatica se javno oglasila na Instagramu i bez dlake na jeziku odbrusila svima koji su širili mržnju i ostavljali negativne komentare na društvenim mrežama nakon skandala koji se dogodio.

- Samo želim reći jedno... Zahvaljujem svima koji su ovih dana dolazili na moj profil i ostavljali mrzilačke ili šovinističke komentare ili poruke. Isto tako sam duboko zahvalna svima koji to pravim imenom ili pod lažnim profilima čine i dan danas u komentarima tekstova koji su, podstaknuti ne mojom dubokom željom za eksponiranošću, već aktuelnom situacijom, činili isto - sejali mrzilačke komentare. Zašto sam zahvalna? Zato što ste upravo vi, sejači mržnje, ogledalo segmenta društva koje moramo menjati da bi naša deca imala šansu da žive u boljem svetu. Niko ne bi trebalo da trpi uvrede vezane za nacionalnost ili poreklo, niti bi ijedna žena trebalo da iskusi šovinističko vređanje kao što ja doživljavam ovih dana. A mogla sam samo klimnuti glavom, i reći, neka, dobro je... Jer sam tako učinila nebrojeno puno puta. Više neću. Jer ovo nisu samo izolovani incidenti upućeni samo meni. Nego nebrojenim ženama u svakodnevnim životnim situacijama. Jer, ako to opet, po hiljaditi put uradim i prećutim, dajem za pravo bilo kom muškarcu da vređa i mizogino napada bilo koju žensku osobu, bilo čiju majku, ćerku, sestru ili prijateljicu. Pa i od napadača samih - napisala je voditeljka.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: nikolina_pisek/Instagram

Pogledajte još