JS će tražiti smenu dva ministra

JAGODINA, 29. januara 2011. (Beta) - Jedinstvena Srbija je protiv rekonstrukcije vlade, ali će tražiti smenu dva ministra za koje smatra da su loše radili, izjavio je u subotu predsednik stranke Dragan Marković uz napomenu da će imena tih ministara reći predsedniku Srbije Borisu Tadiću.

"Samo želim da poručim Vladi Srbije da mi ne smemo da dozvolimo da se ne štite domaći proizvodi, da se ne štite naši poljoprivredni proizvođači, da se uvozi mleko, da se uništava stočni fond i da poljoprivrednici žive sve teže", rekao je Marković u Jagodini na sednici Izvršnog odbora stranke.

Marković je, kako je prenela jagodinska televizija Palma plus, istakao da ministri čiju će smenu tražiti nisu iz koalicije Socijalističke partije Srbije, Jedinstvene Srbije i Partije ujedinjenih penzionera.

"Zalažemo se za smenu dva ministra, koji, po nama, imaju veliku odgovornost. Ja u ovom trenutku neću da kažem na koja dva ministra mislim, samo ću reći da nisu iz koalicije SPS-PUPS-Jedinstvena Srbija, a imena ću reći predsedniku Borisu Tadiću kada me bude pozvao na razgovor", rekao je Marković, koji je i narodni poslanik i gradonačelnik Jagodine.

Pogledajte još