ODBIO ULOGU ZBOG MALOG HONORARA: Sani Ibraimov otkrio da nije želeo da glumi u filmskom projektu

Denser Sani Ibraimov je otkrio da su mu devedesetih nudili da dođe u London i glumi, ali tvrdi da su ih menadžeri izrabljivali te je, uprkos činjenici da je potpisao ugovor, odustao.

Sani Ibraimov, član grupe "Trik FX"  je ispričao sve detalje o filmskoj ulozi koju su mu nudili inostrani producenti.

- Trebalo je da idem u London na snimanje filma o Princu, dobio sam vizu, sve je bilo u redu, ali na kraju sam shvatio da bih sav honorar koji bih dobio potrošio tamo na hranu. Dobio sam samo smeštaj za sedmodnevno snimanje i onda sam odustao, možda sam pogrešio, ne znam. Bio sam jedan od tri dublera u svetu koji su dobili tu ulogu. Ako se dobro sećam, to je bilo 1996. godine - priča denser i otkriva kako je ponuda stigla:

- Gospodin Stamenković je u Londonu živeo i radio, a kod nas je imao grupu "Flejm", bio im je menadžer. On je znao inostrane umetnike i za audicije koje se dešavaju u Londonu. Uzimao je VHS kasete iz Srbije pa u Londonu gledao spotove i jednom prilikom od menadžera dobio informaciju da im treba što više ljudi da se prijave za tu audiciju. Tada je izašao spot "Mia bela sinjorina" od Kneza u kojem sam i ja, oni su se oduševili i pitali su ga da me kontaktira da dođem tamo na audiciju. Međutim, ja sam odavde poslao svoje spotove. On me zvao i dobio sam ugovor koji sam potpisao.

Ipak, i pored ugovora, Sani je rešio da ponudu odbije jer je shvatio da menadžeri uzimaju preveliku proviziju te da će gotovo čitav honorar potrošiti pre povratka u Srbiju.

- Trebao sam da idem za London i tražio sam da idem sa Natalijom, a oni su odgovorili da porodica mora da ostane u Srbiji. Dali su mi oko 2.500 funti i stan, s tim što bi me samo hrana izašla oko 2.000 funti. Zbog toga sam odustao. Mislim da su nas menadžeri izrabljivali i da su u suštini oni uzimali veliku proviziju. To je tako svuda u svetu - zaključio je Sani Ibrahimov.

Izvor: Blic.rs
Foto: natalijatrikfxofficial/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.