ČEMU OVA LAŽNA SLIKA DA VOLIŠ SVOJU ŽENICU, TEBI NIŠTA NIJE SVETO: Rat između Stanije Dobrojević i Kristijana Golubovića ne prestaje (FOTO)

Rat između Stanije Dobrojević i Kristijana Golubovića ne prestaje, te se buduću učesnici "Zadruge 4" svakodnevno žestoko prozivaju na društvenim mrežama.

- Pa da nastavimo! I ovo je još jedna tvoja bajka, Krile Grim! Druže, čemu ova lažna slika da šatro voliš svoju ženicu? Ti bre ne voliš nikoga i tebi ništa nije sveto. Čuj ja ti udarila na svetinju?! Pa ti prvi ne poštuješ svoj brak i ne vuci me za jezik! Šta si radio toj jadnoj ženi treba da te je sramota. Imam dokaze, ćuti pi*ko! - napisala je Stanija na Instagramu.

- Krile, stvarno si profi lažov. Ja ne smem s tobom na poligraf. Ti si u stvari patološki lažov. Ti sam sebe ubediš u svoje laži da su istina, tako da ti pobeđuješ poligraf 100% - dodala je ona.

- Ja sam izneverovala za kakve stvari, koje su 100% istina, ti lažeš, kuneš se i hoćeš da ideš na poligraf. Tako da, ili si dogovorio tamo da ti poligraf nameste ili da ti ga slučajno ne daju, treće nema. Ako je neko verovao u poligraf, to sam ja - napisala je starleta.

- Sada ne verujem ništa. Samo i samo ako mogu lično da ti postavim pitanje, pa i da slažeš i da detektor kaže da si u pravu, a ja posle priložim dokaz. Tako ćemo - zaključila je bivša zadrugarka.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: TV Pink-Printscreen/Youtube

Pogledajte još