ON JE LUNU DOVODIO DO NERVNOG SLOMA I ONDA GLUMIO SPASIOCA: Jelena Pešić oplela po Marku Miljkoviću (VIDEO)

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Darka Tanasijevića, večeras u emisiji "Narod pita", imaju bivši učesnice "Zadruge 3", Luna Đogani i Jelena Pešić.

U emisiji je prikazan prilog odnosa Marka Miljković, Jelene Pešić i Lune Đogani.

- Meni i ovo dalje deluje kao fejk priča. Kako Marko nije znao šta će Lunu da čačne, iziritira. Mogao je kad je Luna ušla da je uhvati za ruku i da joj kaže najviše te volim. On je hteo da je dovede do tog stanja i histerije, i onda je on spašava iz tog stanja, kao dobar čovek. Sa moje strane bi sve bilo isto, i da je Luna ranije izašla, odnos bi bio čist drugarski. Rekla sam da bi išli na piće, ali sada kad sam sagledala situaciju, kad sam shvatila da je sve njegova igra i manipulacija, sad sam ravnodušna - rekla je Jelena.

- Ja nikad nisam glumila. Jedina znam šta smo Marko i ja imali, posebno pred njegov odnos pre njegovog ulaska. Ja sam bila glupača, koja mu je rekla da uđe slobodan. Tako sam ga dosta povredila, njemu je inat proradio. Tako je ušao unutra. Ja sam se pokajala što mu tad nisam rekla da je u pravu. Niko ne zna kakvi smo mi kad smo sami. Iskreno, sada, iz ovog ugla, kad sam videla šta smo prošli, ako bi ljubav bila toliko jaka, kad bi on izašao bilo bi koliko je suđeno. Pre par meseci rekla bih da nema ništa od nas - rekla je Luna.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još