TI SI ALKOHOLIČARKA, FLERTOVALA SI SA MILJKOVIĆEM: Zorica Marković žestoko napala Jelenu Pešić (VIDEO)

U emisiji "Zadruga - Narod pita" voditelj Darko Tanasijević ugostio je ljute rivalke Zoricu Marković i Jelenu Pešić, koje su jedna drugoj uputile žestoke opaske.

- Ma ovo nije netrpeljivost, ja zaista nemam protiv ove žene ništa, ona ima pravo da se ponaša kako hoće, ja sam ovakvih za devet godina prošla hiljadu, imam iskustvo i mene ne mogu da foliraju. Ja sam dobra, ali ja kako sam ušla u Zadrugu ja sam lepo rekla da će biti svima po zasluzi. Jelena je prva počela oko tog zadatka Luka i ona, do tada smo imale odličnu relaciju, videla da su neke štroke, meni je bilo zaista žao što je ona to uradila, nije trebala da odvoji moju jastučnicu u odnosu na druge, to su Luka i ona uradili da bi imali novac za alkohol na žurki, očigledno. Ja sam je pitala zašto je to uradila, bio je neki smotuljak u jastučnicama, meni je bilo baš krivo, najiskrenije, ona je reagovala burno, nešto mi je rekla, šta ja u rijalitiju, ali je bilo ružno, tada sam prećutala, ali verovatno će biti klipovi kada smo se svađale - rekla je Zorica.

- Ja ću pomisliti da imam problem sa plavušama, jer svako veče je ovde preko puta mene neka plavuša kada su emisije. Zorica kada je ušla, ja sam nju baš gotivila, to je mogla i da primeti kada je izašla iz Zadruge, ne postoji nijedan klip gde ja nju ogovaram, ona je meni bila bliska po toj priči, ja sam iz Smedereva i sve moje komšinice su tog tipa, ja sam volela sa njom da pričam... Kada je bio taj zadatak, da, Luka i ja smo dobili zadatak, to jeste 1000, 2000 dinara, ali to je tamo puno, to je igra, mi tražimo neku igru, Drvo nam da zadatak. Zorica je bila upoznata sa tim, a to mi je zamerila. A istu tu noć je uradio Luka, njena simpatija. Ona je mene napala, rekla mi svašta, ali Luka je bio sa mnom u dilu, njemu apsolutno ništa nije rekla. Nisi reagovala, jer si zaljubljena u Luku! - dodala je Jelena.

- Jelena, ti si alkoholičarka! Ja Luku nisam videla, samo sam tebe videla - dobacila je Zorica.

- Zorica, smisli nešto drugo, dosadna si! Luka pozdrav za tebe, ja znam da si ti bio pristrastan što se tiče mene, zato je Zorica mene napadala, ona je plakala zbog tebe! Ja u to verujem! Postoji klip gde si ti pitala Luku zašto je to uradio, on ti je objasnio, ti mu ništa nisi rekla. Zoričin problem je što se prvi put našla, ja te molim da paziš šta pričaš, tebi se trepavica odlepila! Luka ti si mi napravio problem, jer sam ti se svidela, i zato imam problem sa ovom ženom! Zorice ti si plakala sa mnom jer Luka izlazi, voliš piletinu - uzvratila je Pešićeva.

- Ceo svet je video da si flertovala sa Markom, posle su videli da si zla! Plakala sam za Lukom, jer nema gde! Ja volim piletinu na žaru! - nastavila je Markovićka, spominjajući ime na koje je Jelena burno odreagovala.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još