ŠTA ŠTAMPA ŠTAMPA

BEOGRAD, 31. januara 2011. (Beta) - Pobeda srpskog tenisera Novaka Đokovića u finalu Australijen opena, predavanje odgovora Srbije na Upitnik EU i kriza u Egiptu, glavne su teme današnjih izdanja dnevnih listova.

ALO - O pobedi tenisera Novaka Đokovića na Australijan openu "Trofej za Jelenu i Srbiju".

BLIC - "Tri godine zatvora za svakog ko krije donatore stranke", o predlogu zakona o finansiranju partija. Novak Đoković osvojio Melburn: "Svet priča o Supermenu"!

VEČERNJE NOVOSTI - Novak Đoković trijumfom nad Endijem Marijem drugi put osvojio Australijen open: "Pobeda za moju Srbiju". O najavama kompanije Fijat automobili Srbija "Posao za 150 firmi". List piše i o štrajku beogradskih taksi vozača "Protest žutom trakom".

DANAS - Srpski teniser pobedio Britanca u finalu i stigao do druge grend slem titule: "Novakova lekcija Mariju, sledeći Nadal i Federer". O tome da će premijer Srbije Mirko Cvetković i potpredsednik vlade Božidar Đelić danas u Briselu uručiti odgovore na Upitnik EU: "Najvažnije tek sledi". "Traže da Hosni Mubarak napusti Egipat", o protestima i nemirima na ulicama Kaira.

KURIR - O pobedi Novaka Đokovića u Melburnu "Ana Noletu donela sreću". List se bavi i aferom u TV Pink "Ko je veran Željku, a ko Milici?".

POLITIKA - "Pred nama je veći izazov od Upitnika", kaže za list direktorka kancelarije za evropske integracije Vlade Srbije Milica Delević. "Borbeni avioni nadletali Kairo", o krizi i nemirima u Egiptu.

PRES S - "Svet pod nogama" o pobedi Novaka Đokovića u Melburnu. Ministar zdravlja u ostavci Tomica Milosavljević za list kaže "Dao samo ostavku jer sam počeo da smetam".

PRAVDA - List na naslovnoj strani piše da zaposleni u Domu za ometene u razvoju u Kulini zloupotrebljavaju lekove u tretmanu sa štićenicima "Lekari drogiraju štićenike". O osvajanju Australijan opena i novom uspehu Novaka Đokovića, kratak naslov "Trijumf".

PRIVREDNI PREGLED - "Drugi trijumf Đokovića u Melburnu", o pobedi Novaka Đokovića na turniru Australijan open. O tome da će Gaspromnjeft danas objaviti ponudu za otkup akcija Naftne industrije Srbije "Uzmi ili ostavi da se proda na berzi".

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.