ŠTA ŠTAMPA ŠTAMPA

BEOGRAD, 31. januara 2011. (Beta) - Pobeda srpskog tenisera Novaka Đokovića u finalu Australijen opena, predavanje odgovora Srbije na Upitnik EU i kriza u Egiptu, glavne su teme današnjih izdanja dnevnih listova.

ALO - O pobedi tenisera Novaka Đokovića na Australijan openu "Trofej za Jelenu i Srbiju".

BLIC - "Tri godine zatvora za svakog ko krije donatore stranke", o predlogu zakona o finansiranju partija. Novak Đoković osvojio Melburn: "Svet priča o Supermenu"!

VEČERNJE NOVOSTI - Novak Đoković trijumfom nad Endijem Marijem drugi put osvojio Australijen open: "Pobeda za moju Srbiju". O najavama kompanije Fijat automobili Srbija "Posao za 150 firmi". List piše i o štrajku beogradskih taksi vozača "Protest žutom trakom".

DANAS - Srpski teniser pobedio Britanca u finalu i stigao do druge grend slem titule: "Novakova lekcija Mariju, sledeći Nadal i Federer". O tome da će premijer Srbije Mirko Cvetković i potpredsednik vlade Božidar Đelić danas u Briselu uručiti odgovore na Upitnik EU: "Najvažnije tek sledi". "Traže da Hosni Mubarak napusti Egipat", o protestima i nemirima na ulicama Kaira.

KURIR - O pobedi Novaka Đokovića u Melburnu "Ana Noletu donela sreću". List se bavi i aferom u TV Pink "Ko je veran Željku, a ko Milici?".

POLITIKA - "Pred nama je veći izazov od Upitnika", kaže za list direktorka kancelarije za evropske integracije Vlade Srbije Milica Delević. "Borbeni avioni nadletali Kairo", o krizi i nemirima u Egiptu.

PRES S - "Svet pod nogama" o pobedi Novaka Đokovića u Melburnu. Ministar zdravlja u ostavci Tomica Milosavljević za list kaže "Dao samo ostavku jer sam počeo da smetam".

PRAVDA - List na naslovnoj strani piše da zaposleni u Domu za ometene u razvoju u Kulini zloupotrebljavaju lekove u tretmanu sa štićenicima "Lekari drogiraju štićenike". O osvajanju Australijan opena i novom uspehu Novaka Đokovića, kratak naslov "Trijumf".

PRIVREDNI PREGLED - "Drugi trijumf Đokovića u Melburnu", o pobedi Novaka Đokovića na turniru Australijan open. O tome da će Gaspromnjeft danas objaviti ponudu za otkup akcija Naftne industrije Srbije "Uzmi ili ostavi da se proda na berzi".

Pogledajte još