KONAČNO STIGLA U RODNI GRAD: Romana Panić u Banjaluci puni baterije pred ulazak u "Zadrugu"?! (FOTO)

Romana Panić napustila je Beograd posle samo nekoliko dana boravka i trenutno se nalazi u rodnoj Banjaluci. Tamo je otišla prekjuče kako bi bila sa svojim najbližima, roditeljima i sestrom, s kojima se nije videla više od pola godina. Boravak u glavnom gradu Republike Srpske iskoristiće i za pisanje knjige, piše "Kurir".

Naime, tamo će imati neophodan mir i koncentraciju kako bi u naredne dve nedelje stavila na papir sve ono kroz šta je prošla otkako je upoznala emotivnog partnera Filipa Mrkajića, s kojim je bila u zatvoru u Australiji zbog pljačke. Prema našim saznanjima, Panićeva je Beograd napustila u petak po podne. Granicu je prešla na prelazu Sremska Rača jer preko Hrvatske nije mogla da putuje zbog pandemije koronavirusa, pa je do svojih roditelja putovala koji sat više. Oni su sada znatno smireniji i ne osuđuju je zbog neprijatnosti koju im je priredila, iako su u početku bili vrlo ljuti.

Podsetimo, sud u Brizbejnu je 27. juna izdao saopštenje u kojem je pisalo da su Romana Panić i Filip Mrkajić uhapšeni zbog pljačkanja bankomata u tom gradu. Policija je prethodno pribavila sve dokaze, snimke s video-kamera, izjave svedoka, prepiske iz telefona pevačice i njenog partnera, tako da je Romani i Filipu ostalo samo da priznaju krivično delo, što su oni i učinili, pravdajući se da su ostali bez novca u Australiji, gde su došli pre pandemije. U zatvoru je Romana bila do 1. avgusta, nakon čega je smeštana u centar za migrante, a u Beograd je deportovana 10. avgusta.

Inače, kada je videla da za nju vlada veliko interesovanje javnosti, Panićeva je odlučila da to dobro unovči. Knjigu o svom robijaškom iskustvu će najverovatnije napisati uskoro i za to će dobiti 20.000 evra, a kako stvari stoje, profitiraće i od ulaska u rijaliti. Ponuđeno joj je da postane takmičar "Zadruge" za honorar od 50.000, ali Romana sada smatra da je to malo. Produkciji je poručila da ipak neće da uđe za honorar ispod 70.000 evra i, kako piše "Kurir" njen zahtev će biti ispunjen.

Do ulaska u četvrtu sezonu rijalitija "Zadruga" Romana vreme provodi u rodnom gradu o čemu svedoči i fotografija koju je podelila na Instagramu na kojoj se može videti da uživa u prirodi.

Autor: Nadlanu.com
Foto: romana_panic/Instagram

Pogledajte još