TO JE BILA NJENA ŽELJA: Lepi Mića kupio kuću ćerki Sari

U sinoćnoj emisiji "Zadruga - narod pita" gde su gostovali Tara Simov, Ana Korać i Lepi Mića pevačica Zorica Marković uključila se uživo u program, pa otkrila jedan detalj iz njegovog života.

Naime, ona mu je čestitala što je kupio kuću, a Mića je dao detaljno objašnjenje o čemu se radi.

- To je Sarina želja, kuća u Sremu, kuća koja mora da se ruši i pravi nova za neke male pare, penzija pod stare dane. Ona hoće to da pravi - rekao je Mića u "Narod pita".

Podsetimo, ćerka Lepog Miće je i te kako uspešna. Sara je mlada, obrazovana devojka, koja je završila Elektrotehnički fakultet i master u Beogradu, te doktorske studije u Holandiji , a trenutno radi u Guglu.

Lepi Mića je često tokom učešća u Zadruzi pominjao svoju naslednicu na koju je ponosan, ali je jednom prilikom i otkrio da je i on živeo u siromaštvu, dok je gajio svoju ćerku Saru, te da se uvek trudio da ona ne primeti da nemaju novca.

- Ja sam svoju misiju završio. Druga je stvar da imam 30 godina... Ja sam svoje dete odškolovao, ona živi od svoje škole. Ona je magistar, doktor inženjer, ima svoj hleb. Ne moram da se borim da završi srednju, osnovnu školu, ja problem nemam. Čekam samo godine da dobijem penziju. Otvoriću nešto kad budem u penziji, nemam problem. To je razlika između mene i ostalih. Imao sam problem 90-tih godina, a oni tad nisu bili ni rođeni. Ja sam sačuvao sve, odgojio dete, odgajio, odškolovao, sačuvao brak, zato kažem da sam tata. Imam mir, nemam problem da razmišljam šta ima Snežana šta da jede. Imam problem da li je Sara u hotelu A ili u hotelu B kategorije. Ali imao sam problem da je iškolujem, da ne primeti nemaštinu, da izađe iz te priče neopterećena. I kad ima i kad nema, ona to nije znala, ona je za sebe imala i nije primetila nikakav problem - ispričao je pevač.

Izvor: Blic.rs/Informer.rs
Foto: lepimica_/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.