Partizan traži revanš protiv Mladosti

BEOGRAD, 31. januara 2011. (Beta) - Vaterpolisti Partizana dočekuju u sredu Mladost u šestom kolu Evrolige, a najveći motiv za pobedu crno-belima predstavlja želja za revanšom zbog poraza od zagrebačkog tima.

"Ovo nam je važna utakmica jer smo upravo od Mladosti izgubili. Utakmice između Partizana i Mladosti su prava promocija vaterpola i dobra prilika za navijače da uživaju", rekao je u ponedeljak novinarima u Beogradu Aleksandar Šoštar, predsednik crno-belih.

Mladost će prvi deo završiti kao prva, a Partizan drugi, bez obzira na ishod meča u sredu. Trener tima Igor Milanović zbog ličnih obaveza nije mogao da izađe pred novinare, ali je pomoćni trener Uroš Stevanović objasnio ciljeve ekipe.

"Utakmica nema rezultatski značaj, pošto su se oba tima plasirala u četvrtfinalnu fazu, ali je daleko od revijalnog karaktera Tražićemo u sredu povratak igre i atmosfere od prošle sezone. Meč je važan jer je i uvod u drugu, važniju fazu Evrolige", rekao je on.

Stevanović je dodao i da je pripreme ekipe malo omela povreda Nikole Rađena.

Golman Slobodan Soro kazao je da tim Partizana želi da pokaže da je bolji od velikog rivala.

"Utakmica je veoma važna jer hoćemo da pokušamo da dokažemo da smo ipak bolji od Mladosti i da je poraz u prvom kolu bio samo loš dan. Partizanu je svaka utakmica u Evroligi bitna, ne delim ih na važne i nevažne i očekujem kvalitetan meč", rekao je Soro.

 

Pogledajte još