MORAĆEMO DA KRŠIMO ZAKON: Ivan Milinković očajan zbog finansijske situacije koja ga je zadesila

Pevač Ivan Milinković, nekadašnji član grupe "Legende" koji je nakon napuštanja benda nastavio solo karijeru, kao i veliki broj kolega sa estrade, oglasio se po pitanju višemesečne sutacije vezane za virus korona, zbog koje pevači nisu u mogućnosti da nastupaju.

- Kao esnaf, direktno smo ugroženi. Više nego poželjno, bilo bi, da se nađe način da radimo. Uz sve mere opreza, na otvorenom, dok su letnji dani. Mi kao umetnici, naši saradnici sa porodicama, u teškoj smo situaciji. Ovo postaje agonija, kojoj se vremenski kraj ne nazire. Pitam se, kada dođu hladni i kišoviti dani, kakvi će tek problemi nastati?! - rekao je Ivan ovim povodom.

- Neophodno je napraviti strategiju za nastupe u zatvorenom prostoru (klubovi, restorani, koncertne dvorane), uz sve mere zaštite. U suprotnom, cela ova situacija, nateraće ljude da se sami organizuju i ulaze u prekršaje. Život će vlasnike objekata, ugostitelje, poslodavce i sve ostale građane koji ne mogu da prihoduju, naterati da svesno ulaze u prekršaje, ukoliko država ne nađe rešenje po ovom pitanju - dodao je on.

Izvor: Kurir.rs/Blic.rs
Foto: Ivan Radosavljević Shume

Pogledajte još
1 komentar
  1. Dragan says

    Sad kukaju i placu,a kad uzmu za nastup 5 6 pa i vise hiljada evra,onda cute i ne placaju porez niti bilo sta.Sad kad nemaju nastupe,a inace,vecina bez skole i zanata,nije sposobnan niko da zaradi posteno svojim rukama.E pa gospodo koji ste naucili na viski,kavijar i sve ostalo skupo,sad lepo zavrnite rukave pa se pomucite kao i 95 % stanovnistva koje zaradjuje i prezivljava u ovoj zemlji.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.