NAKON ZAJEDNIČKOG VENČANJA: Sestre bliznakinje koje su u braku sa braćom blizancima u isto vreme očekuju prinove

Sestre bliznakinje Britni i Brajana upoznale su braću blizance Džoša i Džeremija, na konvenciji blizanaca. Tada se rodila ljubav među parovima, a potom je usledilo i zajedničko venčanje, u Tvinsburgu u Ohaju.

Par identičnih blizanaca koji dele "svaku prekretnicu zajedno" objavio je da su obe sestre trudne, nakon što su se udale za identičnu braću blizance, piše Miror.

Ljubljeni parovi imali su zajednički angažman i zajedničko venčanje i sada će zajedno deliti iskustvo trudnoće. Vest je objavljena na njihovoj zajedničkoj stranici na Instagramu, gde je otkriveno da će njihova kuća biti puna braće i sestara.

- Pogodite šta?! Obe sestre su trudne! Oduševljeni smo i zahvalni što doživljavamo trudnoće zajedno i delimo ovu vest sa svima vama! - napisali su.

Prošle godine na jednoj televiziji, sestre su otkrile kako planiraju da zatrudne u isto vreme.

- Mislim da postoji samo nešto što bismo voleli da zajedno doživimo. Preživeli smo većinu prekretnica u našem životu zajedno, rođendane, dobijanje vozačke dozvole, diplome i naše dvostruko venčanje. Ovo bi bio sledeći ogroman događaj, i volele bismo da to zajedno doživimo - rekla je Britni.

Četvoro njih živi u istoj kući u Virdžiniji u SAD-u i zajedno su dokumentovali svoje živote. Njihovo zajedničko venčanje emitovano je na TLC u februaru 2019. godine.

Pre nego što je upoznao sestre, Džeremi je rekao da su se on i njegov brat blizanac Džoš dogovorili da će se venčati samo sa sestrama bliznakinjama, piše Miror.

Izvor: Blic.rs
Foto: salyerstwins/Instagram

Pogledajte još