TOMOVIĆ JE KOMANDOVAO JANJUŠU I KARIĆU OD KUĆE: Lepi Mića osuo paljbu po bivšim članovima "čopora" (VIDEO)

Voditelj Dragan Marinković Maca prošle noći u emisiji "Zadruga - narod pita" ugostio je bivše zadrugare - Marka Janjuševića Janjuša i Lepog Miću.

Janjuš je istakao da su ga mnogi ljudi iz rijalitija razočarali, a Mića je rekao da misli na Stefana Karića i Vladimira Tomovića.

- Niko mi se ne gadi, ja se retko viđam sa ljudima iz rijalitija, sad sam se video sa dve, tri osobe iz rijalitija. Svi su se uzvezdili, non-stop se pojavljuju, snimaju se, po Instagramu, kače storije, ima ih baš dosta, ja se sa njima ne družim. Ja se ne družim sa ljudima iz rijalitija. Njih 70%. Jedino što uđem na Pinkov portal, Pink.rs to je jedino što čitam ili kad mi neko pošalje nešto pa pogledam. Ja nijednu izjavu nisam dao nijednim novinama. Nije me Maja razočarala. Neću da pričam uopšte - rekao je Janjuš.

- On je bio mnogo dobar sa Tomovićem i Stefanom, on cilja na njih, sad se ne druže, a ja sam o tome pričao u septembru. Pričali ste da ste braća i prijatelji - naveo je Mića.

- Ja sam znao da tako to ide, iz Zadruge 1, na početku su svi dobri, a u Zadruzi se promeni deset prijateljstava, na kraju svi odu - dodao je Janjušević.

- Tomović je govorio kad je izlazio da se njegovi prijatelji ne druže sa Mensurom. A oni su pristali na to, a na kraju su shvatili da je to manipulacija. Oni su dali njemu za pravo da on komanduje od svoje kuće, kao što su mu devojke dale za pravo da ih zove kokoškama i njihovu organizaciju kokošinjac. Za Pešićku je Tomović bio ikona, da se naježiš kakav je to odnos brata i sestre, prijatelja. Posle je govorila je njen brat Mensur, koji su to licemeri?! Jelena Pešić je dupljak, nije dama, ja sam to prvi rekao. Jedna vaša koleginica je umrla, Jelena je pričala da joj je ona mama jer je poznaje, kad je žena umrla, novinaru je bilo teško, a Jelena se veselila i mešala na rođendanu ona je rekla: "Od mene se traži to" - rekao je Mića.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još