NJIH DVOJE SU I DALJE ZAJEDNO: Lepi Mića tvrdi da su Maja Marinković i Janjuš prevarili gledaoce (VIDEO)

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Dragana Marinkovića Mace, sinoć su u emisiji "Narod pita", imali bivši učesnici "Zadruge 3", Marko Janjušević Janjuš i Lepi Mića.

U program se uključila gledateljka Zorana koja je imala samo reči hvale za Janjuša, i iskritikovala je način Mićine komunikacije. Mića je ušao u žestoku raspravu sa gledateljkom.

- Janjuš je genije, Maja je kalaštura. Janjuš je genije. Ovaj (Mića) je rekao da je mlađi i da bi on sve tamo po "Zadruzi". Što si ti napadao Lunu onda? - rekla je gledateljka između ostalog.

- Advokatice j*bača. Advokatice propalog j*bača. Ja pričam o čoveku koji je uradio stvari koje nisu za pohvalu. Vi ste "Lunina, Luniška, mala p*ška" - rekao je Mića.

Maca je pročitao poruku u kojoj je izneta tvrdnja da su Maja i Janjuš i dalje u vezi.

- I da jesam i da nisam ne bih iznosio - prokomentarisao je Janjuš.

- Da su oni u lošim odnosima Maja bi se uključila večeras. Ja mislim da su Maja i Janjuš u vezi, zajedno su. Maja koja je spomenuta više puta u lošem kontekstu, gledaoci su je vređali. Rekli bi da je išamarali. Ti lažeš da nisi sa Majom - rekao je Lepi Mića.

- Ja mislim da si ti u vezi sa jednom devojkom, Nikolina se zove. Pošto se tako lepo oblačiš, mislim da ste u vezi - rekao je Janjuš.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još