U DUGOVIMA DO GUŠE: Darko Lazić morao da vrati nedavno kupljeni automobil?!

Pevač Darko Lazić navodno je zapao u ozbiljne finansijske probleme, pišu domaći mediji, a osim što ga je njegova bivša supruga Ana Sević tužila zbog neplaćene alimentacije, pevač je nedavno morao da se oprosti od svog skupocenog poršea, koji je kupio na rate, a koji je uspeo da isplati samo pola.

Nemila situacija dogodila se pre manje od mesec dana, kada je vlasnik auto-placa od kojeg je skupoceni automobil kupljen izgubio strpljenje za Lazićeva lažna obećanja.

- Darko spada u grupu pevača koji imaju najveće honorare, a tokom poslednjih meseci nije imao nastupe. Čak i kada su njegove kolege počele da rade nakon pandemije, on nije želeo da spusti cenu nastupa i ostao je bez svih angažovanja. Alimentacija za ćerkicu Lorenu se gomila, obaveze u vezi sa sinom Aleksejom takođe, pa mu plaćanje rata za automobil nije bilo ni na kraj pameti. Kako je automobil otplatio samo dopola, a plaćanje ostalih rata izbegavao od marta, bilo je pitanje vremena kada će mu luksuzni četvorotočkaš biti oduzet - navodi izvor, koji ističe da Lazić nije ni pomislio da bi to moglo da se desi.

- Darka je sa vlasnikom auto-placa upoznao blizak prijatelj, pa je česta upozorenja da mora da plati bar neki deo shvatio neozbiljno. Kao i uvek, vodio se time da će novac dati kad ga bude imao, siguran da se vlasnik neće zamerati zajedničkom prijatelju zbog nekoliko neplaćenih rata. Ipak, od poslednje rate koju je platio prošlo je pola godine, a to je nešto što vlasnik auto-placa više nije želeo da toleriše. Pozvao je Darka i rekao mu je da mora da vrati automobil ukoliko ne želi veće probleme - objašnjava izvor i otkriva da Lazić nije dobro podneo to što je morao da vrati automobil.

- Porše koji mu je oduzet dugo je bio Darkova najveća želja. Oduvek je želeo da ima baš takav, pa je bio presrećan kada mu se ukazala prilika da ga kupi na rate. Iako nema vozačku dozvolu, Darko nije izlazio iz njega i ponosno ga je pokazivao gde god bi krenuo. Kada je obavešten da mora da vrati taj auto ukoliko ne želi probleme, uznemirio se i pobesneo. Urgirao je kod mnogih da odgovore vlasnika od toga, ali bezuspešno. Budući da je dužan desetine hiljada evra, nije želeo da traži pozajmicu, pa se teškom mukom odvojio od svog mezimca - zaključuje izvor.

Izvor: Alo.rs
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.