DRAGANA MITAR JE MRTVA ZA MENE: Edis Fetić ne želi nikakav kontakt sa bivšom ljubavnicom

Edis Fetić Edo nedavno je gostovao u emisiji "Narod pita", zbog čega je doputovao u Beograd. Naravno, odmah se pročulo da je u strogoj tajnosti proveo noć kod Dragane Mitar, a čak su se pojavile slike jednog besnog automobila za koji mnogi tvrde da je njegov, a koji je bio parkiran ispred Daraganine zgrade, piše "Star".

- Iznerviram se uvek kada pročitam laži o sebi. Ponavljam po stoti put! Sa Draganom sam se poslednji put video i razgovarao ono veče kada je došla po mene u Šimanovce i odvezla me na mesto gde su me čekali drugari. Od tada nisam imao nikakvu komunikaciju sa njom, a i ne planiram. Nisam spavao u njenom stanu, niti vozim taj auto sa slike, već BMW. U Beogradu imam svoj stan. Tu uvek spavam kada poslovno dolazim, a sa Draganom neću više da me bilo ko povezuje jer me ona ne zanima - kaže za "Star" Edo koji radi punom parom, ali i trenira kako bi skinuo višak kilograma koji je nabacio.

- Otvorio sam bazene u Novom Pazaru, super rade i baš sam srećan. Čak i kad dođem u Beograd, o tome nikome ne pričam da me ne bi saletali mediji. Dosta mi je više tračeva i povezivanja. Dok je trajalo, trajalo je... Nemam više ništa sa tom ženom. Neka vam ona objasni čiji je to auto ispred njene zgrade, kao i onaj hamer kojim je došla po mene. Nisam upućen, ona će vam sve to mnogo bolje objasniti. Trenutno sam sam i tako će biti u narednom periodu. Niti gledam druge devojke, niti me zanimaju. Kada se moj status promeni, ja ću to javno reći - otkrio je Edo za "Star", besan jer ga već početkom septembra očekuju ročišta sa bivšom suprugom Zilhom Karišik na kojima bi trebalo da se dogovore oko podele zajedničke imovine.

Izvor: Svet-Scandal.rs/Star
Foto: edo_fetic/Instagram

Pogledajte još