Delije zabranile navijanje u Pioniru!

Crvena zvezda je vratila publiku u Pionir, koji je bio prilično ispunjen na nekoliko prethodnih mečeva. Oni kojima je crveno-bela boja pri srcu nije smetalo ni to što se njihov tim bori za opstanak, pa od Nove godine ekipa Mihaila Uvalina ima lepu podršku.

Ipak, navijanje ja daleko od onoga kakvo je bilo pre nekoliko godina kad su gostovali Real Madrid, moskovski Dinamo… Razlog nisu manje kvalitetni rivali, već je po sredi nešto drugo.

U duelu koji je Zvezda igrala protiv Nimburka momcima koji su bili na tribini predviđenoj za najvatrenije navijače oduzet je bubanj, a nešto slično se dogodilo i na poslednjem meču kad je gostovala Krka.

Čim je počelo nešto što je ličilo na organizovano navijanje, starija ekipa Delija, njih desetak, otišla je na njima dobro poznati deo tribina i "biranim" rečima saopštila momcima koji su se tamo okupili da to ne bi trebalo da rade.

Crvena zvezda je mečeve protiv Nimburka i Krke izgubila, a pitanje je da li bi bilo baš tako da je Pionir "grmeo" od prvog do poslednjeg minuta, baš kao nekad.

Izvor: www.zurnal.rs

Pogledajte još