NEĆU DA ME NEKO PITA KOGA DOVODIM U STAN I U KOLIKO SATI SAM STIGLA: Maja Marinković progovorila o nesuglasicama sa ocem Takijem (VIDEO)

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Dragana Marinkovića Mace, sinoć su u emisiji "Narod pita", imale bivše učesnice "Zadruge 3", Maja Marinković i Miona Jovanović.

U program se uključila gledateljka koja je imala spremna pitanja za Maju i Mionu.

- Hoćeš li konačno da priznaš da si sa Janjušem, ko god je u "Zadruzi" prišao Janjušu od ženskog sveta, htela je da se bije. Sa kime si se preselila u novi stan? Hoćeš li ući u "Zadrugu 4"? Miona, kako se osećaš? Zanima me da li ćeš snimiti pesmu ili cd? - govorila je gledateljka.

- Bila sam posesivna, ljubomorna. Sinoć kad sam gledala prilog bilo me sramota, volela bih da popravim ponašanje. Nemam šta da priznam, nismo zajedno. Stan sam iznajmila zato što sam želela da se osamim, imala sam nesuglasice sa Takijem. Meni je tata poklonio jedan stan, ali ima kontrolu nada mnom. On se naljutio sa pravom, proveravao me je. Ja sam umorna od svega, želim da imam svoj mir. Svaki roditelj želi najbolje svom detetu. Velike greške sam pravila, izgubio je poverenje u tom periodu, sada je sve u redu. On sada dolazi kod mene, želim da imam svoj mir, da me niko ne pita koga sam dovela i u koliko sati sam došla. Još uvek se nisam psihički odmorila, nikad ne reci nikad, za sada nisam razmišljala - odgovorila je Maja.

- Fenomenalno se osećam. Ja to jako želim, tako da verujem i da će se to ostvariti - odgovorila je Miona.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još